Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 15 Mac 2014

Kan dah kena !

 

Haihh … Geram tul aku ! Yang lama lom baik lagi , dah tambah satu lagi ..

Benjol dan luka skit kat belakang kepala dia gara gara dok main jatuhkan diri dia atas tilam .. Makin lama makin dekat dengan aku.. Aku dah elak berkali dah dari nak kena tapi entah camana , dia gi jatuhkan diri dia betul betul dekat aku dan .. Hurmm …

Photo

Aku lak tengah update satu entri utk malam ni dengan pantas .. Tapi sebelum sempat aku nak tutup laptop , malang dah menimpa dia .. Kena kat bucu laptop tu ..

Hurmm.. cepat cepat aku demah dengan ais dan letak ubat.. Haihhhh .. Qhaliff Qhaliff ..  Buat aku hilang mood je nak gi main futsal ..

0 komen :

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI