Kan dah kena !

 

Haihh … Geram tul aku ! Yang lama lom baik lagi , dah tambah satu lagi ..

Benjol dan luka skit kat belakang kepala dia gara gara dok main jatuhkan diri dia atas tilam .. Makin lama makin dekat dengan aku.. Aku dah elak berkali dah dari nak kena tapi entah camana , dia gi jatuhkan diri dia betul betul dekat aku dan .. Hurmm …

Photo

Aku lak tengah update satu entri utk malam ni dengan pantas .. Tapi sebelum sempat aku nak tutup laptop , malang dah menimpa dia .. Kena kat bucu laptop tu ..

Hurmm.. cepat cepat aku demah dengan ais dan letak ubat.. Haihhhh .. Qhaliff Qhaliff ..  Buat aku hilang mood je nak gi main futsal ..

Tiada ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.