Makin banyak akal ..

 

Setiap kali keluar gi shopping mall , balik rumah … aku akan pengsan untuk 20 minit. Kenapa ? Qhaliff tamo jalan. Dia nak aku dukung dia jer .. hahahaha ..

Manja ? Aku rasa dia tau ‘masa’ dia akan tamat tak lama lagi. Kiranya nak gunakan masa yang sedia ada ni utk bermanja abis abisan dengan aku.

Kelebihan ? Bila dia semakin rapat dengan aku , dia akan lebih dengar cakap aku berbanding wife. Ngan ibunya , dia boleh main main. Dengan daddy ? Pandang je dia dah takut .. hehehe ..

Photo

Hahaha.. cuma aku tak tahan part dia garang je laa.. Adeh.. Kalau dia mai garang , aku pun leh takut gak ! Hahahaha .. Mai part dia merajuk , abis lantai dia pakat guling.. Yang ni mmg aku marah laa.. sbb kotor kan .. Iskhhhh…

8 ulasan:

  1. Hehehe. Alololo abang long.. ^_^

    BalasPadam
  2. xpe, qhaliff nk jd abg besar...

    BalasPadam
  3. Selalu anak lelaki lebih rapat dengan mak.

    BalasPadam
  4. ragam Qhaliff nak ambik perhatian daddy dan mummynya....Qhaliff kan bijak.

    BalasPadam
  5. Alolo..kesian Qhaliff.. kena jaga-jaga abang BEN, takut nanti adik dah keluar, dia gasak pulak..kena tengok-tengok tu..bahaya...

    BalasPadam
  6. qhalif nak dapat adik baru ke?takpa..daddy dia kuat..bleh dukung dia selalu..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.