Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 Mac 2014

Makin banyak akal ..

 

Setiap kali keluar gi shopping mall , balik rumah … aku akan pengsan untuk 20 minit. Kenapa ? Qhaliff tamo jalan. Dia nak aku dukung dia jer .. hahahaha ..

Manja ? Aku rasa dia tau ‘masa’ dia akan tamat tak lama lagi. Kiranya nak gunakan masa yang sedia ada ni utk bermanja abis abisan dengan aku.

Kelebihan ? Bila dia semakin rapat dengan aku , dia akan lebih dengar cakap aku berbanding wife. Ngan ibunya , dia boleh main main. Dengan daddy ? Pandang je dia dah takut .. hehehe ..

Photo

Hahaha.. cuma aku tak tahan part dia garang je laa.. Adeh.. Kalau dia mai garang , aku pun leh takut gak ! Hahahaha .. Mai part dia merajuk , abis lantai dia pakat guling.. Yang ni mmg aku marah laa.. sbb kotor kan .. Iskhhhh…

8 komen :

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Qhalifff...

DYatie berkata... [Reply to comment]

Hehehe. Alololo abang long.. ^_^

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

xpe, qhaliff nk jd abg besar...

JunAina berkata... [Reply to comment]

Selalu anak lelaki lebih rapat dengan mak.

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

ragam Qhaliff nak ambik perhatian daddy dan mummynya....Qhaliff kan bijak.

Akmall Razlan berkata... [Reply to comment]

Alolo..kesian Qhaliff.. kena jaga-jaga abang BEN, takut nanti adik dah keluar, dia gasak pulak..kena tengok-tengok tu..bahaya...

♥ Miss Hearty ♥ berkata... [Reply to comment]

makin besar dah qhaliff nie :)

sarah berkata... [Reply to comment]

qhalif nak dapat adik baru ke?takpa..daddy dia kuat..bleh dukung dia selalu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI