Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 20 Mac 2014

Makin garang ..

 

Jangan usik barang barang dia .. Dia akan kejar dan rampas balik terutama tablet dia .. Ngan aku tak de la dia wat gitu tapi dengan sepupu sepupu dia !

Perghhh.. aku tak sangka la gitu cengih dia skang .. Perangai sapa laaa dia ikut ni ..

Gaya gaya nak jadi abang tu , ada dah .. Tunggu masa je ni .. Ada gak aku train dia buat kerja. Gi buang sampah dalam tong sampah ..Tutup pintu .. Bukak pintu.. Teror dah ni..

Photo

Skang ni , renungan aku yang tajam pon dia dah tau aku ‘marah’ dia.. Confirm berlari menyelamatkan diri dia dari dimarah. Kesian tu , mmg kesian tapi aku tak nak manjakan dia sangat.. Nanti kesian kat dia jer bila dah besar. Nak berpisah pon susah .. hurmm..

6 komen :

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

amboi garangnya dia.. tp biasanya kalau anak sorg ni mmg macam tu kot ben. sbb dia rs smua benda dia punya, tak boleh kongsi.

The Red Rambutan berkata... [Reply to comment]

Amboi...tu dia, betul punya garang ni.

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Tetap comelllll....honestly speaking...saya baca blog ni sebab ketagih nak tengok gambor qhaliff...muahhhhaaaaaa

Makcik Anak 3 berkata... [Reply to comment]

macam muke tak puashati jer...

Makcik Anak 3 berkata... [Reply to comment]

macam muke tak puashati jer..heeee

Siti Hajar Mohamad berkata... [Reply to comment]

Ben, si Qalish nie walaupun garang terserlah ke cutetan dia tu...lebih-lebih lagi tang pipi dan mulut tu....acik geram tengok qalish nie...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI