Makin garang ..

 

Jangan usik barang barang dia .. Dia akan kejar dan rampas balik terutama tablet dia .. Ngan aku tak de la dia wat gitu tapi dengan sepupu sepupu dia !

Perghhh.. aku tak sangka la gitu cengih dia skang .. Perangai sapa laaa dia ikut ni ..

Gaya gaya nak jadi abang tu , ada dah .. Tunggu masa je ni .. Ada gak aku train dia buat kerja. Gi buang sampah dalam tong sampah ..Tutup pintu .. Bukak pintu.. Teror dah ni..

Photo

Skang ni , renungan aku yang tajam pon dia dah tau aku ‘marah’ dia.. Confirm berlari menyelamatkan diri dia dari dimarah. Kesian tu , mmg kesian tapi aku tak nak manjakan dia sangat.. Nanti kesian kat dia jer bila dah besar. Nak berpisah pon susah .. hurmm..

6 ulasan:

  1. amboi garangnya dia.. tp biasanya kalau anak sorg ni mmg macam tu kot ben. sbb dia rs smua benda dia punya, tak boleh kongsi.

    BalasPadam
  2. Amboi...tu dia, betul punya garang ni.

    BalasPadam
  3. Tetap comelllll....honestly speaking...saya baca blog ni sebab ketagih nak tengok gambor qhaliff...muahhhhaaaaaa

    BalasPadam
  4. macam muke tak puashati jer...

    BalasPadam
  5. macam muke tak puashati jer..heeee

    BalasPadam
  6. Ben, si Qalish nie walaupun garang terserlah ke cutetan dia tu...lebih-lebih lagi tang pipi dan mulut tu....acik geram tengok qalish nie...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.