Mee goreng kambing mamak !

 

Photo

Wowww .. ada ke mee goreng kambing mamak ? Perghh.. Meh aku ajar .. Bila korang masuk kedai mamak , korang tengok apa ada dijual kat situ. Kalau ada sekali pun daging gajah , korang mintak pon dia akan buatkan.. Yelah , dah ada bahan.. Nak goreng dan kreatifkan je la .. Tu je pon ..

Jadi untuk mee goreng kambing lak.. Pastinya setiap chef mamak tu berbeza resepi .. Jadi korang mintak la dia campurkan dengan daging kambing kari tu haaa.. Baru laaa mee goreng tu ada rasa kari kambing skit .. Perghh.. Pastu kasi suruh letak cili merah .. Wa cakap lu aaa , sepinggan tak cukup lorr ..

Tak makan kambing ? Rugi rugi.. Dulu aku pon tak suka kambing ! Tapi bila tau kambing tu sedap banget , maka aku pun try.. Dan jangan lupa , kambing ni sapa suka makan ? Cer google.. hehehe .. Baik kambing dari lembu ..

Harga ? Haa.. korang kena tanya harga dulu baru mintak .. Hahahah .. Ada yang akan charge ..

Mee goreng RM ? + Daging kambing = RM terduduk

Ada yang charge biasa biasa jer.. Kalau mampu , beli la.. Tak mampu , telan air je .. Kalau nak sangat makan , meh sini.. Aku belanja.. Kalau nak sangat dah la …

3 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009