Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 20 Mac 2014

Pening aku dengan dia ..

 

Setiap pagi , confirm pening nak suap dia makan .. Bukan dia tak nak makan tapi memilih makan dah .. Nasi , mmg susah dah nak masuk.. Tapi bihun singapore , dia nak lak .. Kuih , ada yang dia makan.. Roti , mmg feveret dia.. tapi dia cari yang bahagian berkrim jer .. Huhuh.. selebihnya , dia ‘sudi’ berkongsi dengan aku .. Kiranya , aku tolong abiskan la roti dia tuuuu ..

Hurmmm.. Air putih , kerap la minum … Tapi kalau nampak air milo kotak kecik tu , dia akan berusaha dapatkan .. Hurmm..

Susu ? Tak kisah sangat dia .. Pening mak dia nak masak apa kat dia .. hurm.. Aku ? Aku lagi la pening .. dah aku yang berkepit ngan dia ..

6 komen :

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

budak umo mcm ni mmg tak berapa nk makan, tgk mood lak, anak CN suka sangat susu kotak dutch lady ngn biskut tiger, telur dadar mmg favourite, selebihnya masuk dlm mulut mama sebab taknak membazir...hehe

MissNick berkata... [Reply to comment]

haha qhaliff qhaliff...budak tgh nak membesar macam tu la..kejap gitu kejap gini...tapi best bila ingat balik ragam dia...

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wah dah pandai pilih makan dah...he he he...

Makcik Anak 3 berkata... [Reply to comment]

dengan sabar ..melayan....heheee

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

heheh...
selera abg long kena ler berubah..
abg long bukan lg yg dulu..
jgn lepas ni berbeut susu ngan adik sudah ler abg long.

Wenwink Kidu.Duki berkata... [Reply to comment]

Heee comelnye qhalif...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI