Perisa terbaru dari Yeo’s ?

 

Biasanya kalau aku beli air kotaka keluaran Yeo’s , aku akan beli soya sbb perlukan protein yang terkandung di dalamnya .. Kalau yang lain , aku amik ikut keadaan seperti bila terlalu panas aku cari teh apa tah namanya tu.. Panjang pulak nak sebut.. Badan tengah sakit urat , jadi otak jammed jap.. hehe..

Haaa .. Yang terbaru aku rasa Susu Soya Hitam ni.. Sedap ! Menepati selera tekak aku .. hehehehe.. Abis sekotak besar ni kalau aku sekali hadap jer.. Memang takde simpan utk esok punya ..

Dua perisa lagi yang tak pernah aku tahu kewujudannya ..  Yogurt punya rasa.. hehehehe .. Sedap wehhh ! Hahahaha ..

Er , ok la.. semua air keluaran Yeo’s mmg sedap. Tak dapat dinafikan lagi .. heeee…

5 ulasan:

  1. Yogurt tu dah tau lama.. tapi susu soya hitam tu baru first time dengar.. macam pelik je.. hoho..

    BalasPadam
  2. yogurt tu dh cuba...mmg sedap...soya xpernah lgi sbb xsuka sgt minum soya...huhuuh

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009