Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 15 Mac 2014

Perisa terbaru dari Yeo’s ?

 

Biasanya kalau aku beli air kotaka keluaran Yeo’s , aku akan beli soya sbb perlukan protein yang terkandung di dalamnya .. Kalau yang lain , aku amik ikut keadaan seperti bila terlalu panas aku cari teh apa tah namanya tu.. Panjang pulak nak sebut.. Badan tengah sakit urat , jadi otak jammed jap.. hehe..

Haaa .. Yang terbaru aku rasa Susu Soya Hitam ni.. Sedap ! Menepati selera tekak aku .. hehehehe.. Abis sekotak besar ni kalau aku sekali hadap jer.. Memang takde simpan utk esok punya ..

Dua perisa lagi yang tak pernah aku tahu kewujudannya ..  Yogurt punya rasa.. hehehehe .. Sedap wehhh ! Hahahaha ..

Er , ok la.. semua air keluaran Yeo’s mmg sedap. Tak dapat dinafikan lagi .. heeee…

5 komen :

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

sodap eh...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Zumal suka Yogurt Oren Yeo's :)

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Yogurt tu dah tau lama.. tapi susu soya hitam tu baru first time dengar.. macam pelik je.. hoho..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

belum cuba lagi.. ;)

adda syuhada berkata... [Reply to comment]

yogurt tu dh cuba...mmg sedap...soya xpernah lgi sbb xsuka sgt minum soya...huhuuh

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI