Projek Anti Porno Pertama di Malaysia !

 

Aku terima satu email dari seorang rakan pembaca di blog aku ..

Assalamualaikum Ben..

Saya merupakan pembaca blog anda dan saya nak minta jasa baik Ben untuk menghebahkan tentang software menyekat laman web pornografi yang mana boleh dimuat turun secara percuma dan ianya bukan dilakukan untuk mengaut keuntungan.Khas untuk para ibu bapa di Malaysia menggunakan software ini untuk melindungi anak2 dari terdedah dengan laman web lucah ketika melayari internet.

Projek ini sememangnya projek utk masyarakat.Hanya taip www.gempur.org dan muat turun secara percuma. “.

 

Aku pon masuk laaa ke web gempur.org dan … Ok , aku percaya.. Sapa sapa ada anak kecil atau yang tak cukup umur .. leh la guna ni ..

image

8 ulasan:

  1. ibu bapa yang prihatin, cepat download ye.. =)

    BalasPadam
  2. akhirnya keluar jugak software seperti ini.
    dh ler free.
    mmg terbaik.
    thanx for share ben

    BalasPadam
  3. Satu usaha yang murni.. keep it up..

    BalasPadam
  4. memang sangat2 berguna.... terima kasih pada yang mencipta software ni

    BalasPadam
  5. We should ban and stop pornography, sex-traficking, prostitution. No matter if you believe in religions or not.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.