Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 5 Mac 2014

Projek Anti Porno Pertama di Malaysia !

 

Aku terima satu email dari seorang rakan pembaca di blog aku ..

Assalamualaikum Ben..

Saya merupakan pembaca blog anda dan saya nak minta jasa baik Ben untuk menghebahkan tentang software menyekat laman web pornografi yang mana boleh dimuat turun secara percuma dan ianya bukan dilakukan untuk mengaut keuntungan.Khas untuk para ibu bapa di Malaysia menggunakan software ini untuk melindungi anak2 dari terdedah dengan laman web lucah ketika melayari internet.

Projek ini sememangnya projek utk masyarakat.Hanya taip www.gempur.org dan muat turun secara percuma. “.

 

Aku pon masuk laaa ke web gempur.org dan … Ok , aku percaya.. Sapa sapa ada anak kecil atau yang tak cukup umur .. leh la guna ni ..

image

8 komen :

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Jom kita gempur :)

Cik Aann berkata... [Reply to comment]

Sangat berguna ni.. harus disebar2kan

HYPOGLYCEMIA : JANGAN PANDANG ENTENG

Wan Gerrard berkata... [Reply to comment]

orait..cepat-cepat install

ecah khalili berkata... [Reply to comment]

ibu bapa yang prihatin, cepat download ye.. =)

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

akhirnya keluar jugak software seperti ini.
dh ler free.
mmg terbaik.
thanx for share ben

.*.WiE.*. berkata... [Reply to comment]

Satu usaha yang murni.. keep it up..

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

memang sangat2 berguna.... terima kasih pada yang mencipta software ni

Y Honeybunch berkata... [Reply to comment]

We should ban and stop pornography, sex-traficking, prostitution. No matter if you believe in religions or not.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI