Putrajaya International Book Fair 2014

 

Aku pasti korang ‘ulat buku’ kan ? Kalau tak , takkan korang rajin nak baca blog ni kan ??? Kannnn .. Haaaa .. Tau dah ! Tahniah ..

Ok .. bagi yang ada kelapangan dan tercari cari buku mahupun yang baru dapat Bantuan Buku 1 Malaysia baru baru ni , bolehlah menyerbu PICC , Putrajaya bermula 19 Mac hingga 23 Mac 2014 ni ..

Kalau tak pergi , rugi ! Sebab ini merupakan kali pertama ianya dianjurkan dan pastinya ada sesuatu keunikan yang akan ada di sana nanti ..

Aku , esok nak gi.. Hehehe .. Nak cari buku untuk Qhaliff dan juga beberapa buah buku yang dah lama aku nak beli. Apakah harganya berbeza dari dijual di kedai buku ? Hehehe.. Jommmm gi usha !

Maklumat lanjut mengenai Putrajaya International Book Fair 2014 ni boleh didapati di SINI atau baca je kat bawah ni.. heheeh..

About PIBF

2 ulasan:

  1. ok thnz abang ben. mmg dah lama mencari event2 menarik cam ni kat putrajaya. kebetulan tgh cuti... =)

    BalasPadam
  2. yes, tempat macam nilah students patut pergi.....sy sanggup ambil cuti nak pergi Bookerville nie, nak cari banyak buku disamping menghabiskan cuti yang banyak....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009