Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 28 Mac 2014

‘Puzzle’ untuk Qhaliff

 

Photo

Suka dia layan game ni.. Bangga dia bila dapat selesaikan semua puzzle tu tapi dengan bantuan aku la gak kan .. Kang kata dia buat semua , nampak sangat la bohongnya.. Bukan tak boleh tapi belum mahir lagi.. Yang puzzle ‘number’ hari tu , handal dah… Kena tukar game lain lak yang lebih mencabar ..

Bila dapat selesaikan , maka pujian untuk diaa..

“ Yeayyyy.. Gimme five ! “.  Dia pun hulur je la .. Kira bangga la tuu..

2 komen :

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

itu baru mula, lama-lama nanti Qhaliff lebih handal dari daddynya...

DYatie berkata... [Reply to comment]

Pndaiiii nyeerrrrrr.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI