Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Mac 2014

Saman lagi !

 

Aku dalam keadaan .. kurang yakin nak ke sini lagi .. Tapi memikirkan gym kat sini memuaskan hati aku dan ianya dekat dengan rumah orang tua aku serta murah , aku keraskan hati jugakk ..

Tapi nak parking mana ? Hari tu dah kena sedas saman ! Terbang dah RM30 .. Orang kata tak yah bayar .. Lantak pi .. tapi aku bayar la sbb kereta atas nama wife. Bertanggungjawab la skit kan .. Haaa.. Jangan sedap pakai jer .. Walaupun aku yang bayar tiap bulan , tapi kena jaga nama dia gak .. heee.. Bagus kan..

Ok ..berbalik pasal ni.. Aku perhatikan cermin kereta yang parking kat luar tu.. Atas kertas putih diselitkan disebalik viper .. Hehehe.. Aku tarik nafas lega.. Aku tak parking situ tapi di seberang jalan .. Dekat bawah pokok , dan diluar kawasan jalan raya. Apakah aku juga disaman ?

Melihatkan keadaan tempat ni , korang rasa laa.. nak parking kat mana ? Dah la kawasan perumahan apartmen dan flat sini pon punya penuh dengan kereta.. Tapi utk letak kereta ? Hurmmm …

Photo: Kat mana nak parking ?

Mudah benar kekadang aku pikir diorang ni nak kutip duit .. Buat bangunan tapi tempat letak kereta bertingkat , kedekut nak buat .. Jimat tanah ? Entah la.. aku pon tak paham apa konsep pembangunan negara kita .. Buat dulu kaji kemudian ? Heee.. Patut banjir ..

2 komen :

Incik Zarif berkata... [Reply to comment]

Err.. no komen. Tapi nak komen jugak. huhu

nuhara berkata... [Reply to comment]

hahahaha no komen abg ben

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI