Tak reti la takut !

 

Di Cheras … Petang tuu… Saja bawak dia bermain kat padang.. Haaaa.. Lari la puas puas .. Tapi destinasi dia satu jer ..

“ Dik , tepi dik.. Nanti kena bola.. “. Amaran dari abang abang tu..

“ Ada aku kisah .. “ . Jawab Qhaliff ! Hahahahaha..

Dia main belasah jer kejar bola abang abang tu. Mental je diorang.. Nasib baik la aku halang.. Kalau tak , risau gak la kena bola tu. Diorang tu pon main macam dah power sampai nak halau orang ! Marah niiii … Hahahaha.. Teringat masa kecik dulu.. Gitu gak la aku ..

 

Akhirnya , main dengan sepupu dia jer .. Hahahah .. Adehh .. Qhaliff , Qhaliff .. Tak sabar dia nak besar ..

12 ulasan:

  1. dah bajet player negara dah diorang tuuu

    # entri makin umphh untuk dibaca kalo gambar dah lawa cenggini.. thumbs up bro..

    BalasPadam
  2. Qhaliff da beso leh pkai slipar jepung...nk sepak bola pkai shoe rr..t injured

    BalasPadam
  3. Sbb diorang tak power la diorang halau org... tkut bile sebab kelain, kelain perginyer.. kang tak memasal kena bebudak... nnti bebapak gak yg marah ckp tak reti main... hahaha...

    BalasPadam
  4. Wahh Qhaliff da beso leh pkai slipar jepungg...men bola pkai shoe r t injured :(

    BalasPadam
  5. Aduhh..duhh..duhhh...comelnyeeee Qhaliff!!

    BalasPadam
  6. gambar makin lawa la... pakai kamera baru ke? heheheheh

    BalasPadam
  7. Ya Allah.... Comelnya Qhaliff cayang nie.... Rasa mcm nak peluk2 dia je tau...

    BalasPadam
  8. Alahai anak akak Qayyum dulu pun macam tu juga le.... dia sama2 kejar bola dengan org besar2

    BalasPadam
  9. ni la lembaga cenonet tu kan.. wah...dah tak ceconet dah...

    BalasPadam
  10. Sabar ok...skitt masa lagi nanti Qhaliff boleh join dia orang....

    BalasPadam
  11. haha. comel je pic last tu...

    BalasPadam
  12. Salam Ben..KLu abg2 tu ajak Qaliff main bola sekali dgn diorang kan best..hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI