Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 Mac 2014

Tak reti la takut !

 

Di Cheras … Petang tuu… Saja bawak dia bermain kat padang.. Haaaa.. Lari la puas puas .. Tapi destinasi dia satu jer ..

“ Dik , tepi dik.. Nanti kena bola.. “. Amaran dari abang abang tu..

“ Ada aku kisah .. “ . Jawab Qhaliff ! Hahahahaha..

Dia main belasah jer kejar bola abang abang tu. Mental je diorang.. Nasib baik la aku halang.. Kalau tak , risau gak la kena bola tu. Diorang tu pon main macam dah power sampai nak halau orang ! Marah niiii … Hahahaha.. Teringat masa kecik dulu.. Gitu gak la aku ..

 

Akhirnya , main dengan sepupu dia jer .. Hahahah .. Adehh .. Qhaliff , Qhaliff .. Tak sabar dia nak besar ..

12 komen :

Paly berkata... [Reply to comment]

dah bajet player negara dah diorang tuuu

# entri makin umphh untuk dibaca kalo gambar dah lawa cenggini.. thumbs up bro..

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

Qhaliff da beso leh pkai slipar jepung...nk sepak bola pkai shoe rr..t injured

careno berkata... [Reply to comment]

Sbb diorang tak power la diorang halau org... tkut bile sebab kelain, kelain perginyer.. kang tak memasal kena bebudak... nnti bebapak gak yg marah ckp tak reti main... hahaha...

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

Wahh Qhaliff da beso leh pkai slipar jepungg...men bola pkai shoe r t injured :(

Azura Mendezz berkata... [Reply to comment]

Aduhh..duhh..duhhh...comelnyeeee Qhaliff!!

Hasan Amran berkata... [Reply to comment]

gambar makin lawa la... pakai kamera baru ke? heheheheh

Diana @ Melley Mey berkata... [Reply to comment]

Ya Allah.... Comelnya Qhaliff cayang nie.... Rasa mcm nak peluk2 dia je tau...

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Alahai anak akak Qayyum dulu pun macam tu juga le.... dia sama2 kejar bola dengan org besar2

Akmall Razlan berkata... [Reply to comment]

ni la lembaga cenonet tu kan.. wah...dah tak ceconet dah...

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Sabar ok...skitt masa lagi nanti Qhaliff boleh join dia orang....

ct aman berkata... [Reply to comment]

haha. comel je pic last tu...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata... [Reply to comment]

Salam Ben..KLu abg2 tu ajak Qaliff main bola sekali dgn diorang kan best..hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI