Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Mac 2014

Teka siapa yang berdengkur ?

 

Photo

Tak yah teka aihh.. Aku tau aku yang berdengkur punya ! Huhu.. Malu ? Lantak laa.. Aku dah terlalu penat .. Nak kawal , abis kawal dah.. Kena lak dengan air cond ..selesa gitu haaa .. Memang nasib la kawan kawan yang lain layan karaoke dari aku .. Free okeh !

Masalah dengkur ni , ramai ada .. Tak yah la nak nafikan .. Dulu aku pun takde .. tapi bila usia dah menjelang Kilauan Emas ni , semakin menjadi rentaknya.. Kenapa dan mengapa ? Bagaimana nak mengubatinya ?

Google laa .. apa lagi kan ? Antaranya , boleh ke SINI .. letih la nak copy segalanya.. Dan ada banyak lagi .. Aku rasa punca aku ialah terlalu penat sangat badan.. Siang hari byk aktiviti cam angkat berat ( workout kat gym ) .. tidur tak cukup .. stress pon ada gak .. Haaa.. Banyak sangat hal dunia nak kena pk .. Huhu..

Hahaha.. Ok tak alasan aku ? Entah laa… Dengkur je pon.. Bukan aku hisap rokok di khalayak ramai.. Tu yang menyanyi sumbang atau buat lawak kat tv tapi takde orang ketawa tu , lagi segan wooo ..

Perghh.. ok laaa.. mengaku la.. Segan gak bila berdengkur ni ! Ok ? Puashati ??

Gambar dari instagram Hafiz Rahim ( HafizRahim.com )

8 komen :

Zamani Abe berkata... [Reply to comment]

kusyuk nye tidur secara berjemaah

N.A.T berkata... [Reply to comment]

hahhaha ...
klakar la mr ben ni ...

den pun teraso ni

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

hahahahahaha...comel gak muka gua tidur

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

ben le tuu..hihiih

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Semua control tido :D yang sebelah uncle ben tu kepala lentok terus.. nampak benor letihnya. :))

Melastik Bintang berkata... [Reply to comment]

Bergaya aku tidur..nn

lynn kamarul berkata... [Reply to comment]

urmm kt yg ppuan ni pun tidur berdengkur. x tau la mcm mana nak void. hahai..

Farisya Anastasyia berkata... [Reply to comment]

hehe.abg MB tdoq control macho ka.hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI