Terima kasih AVENT MALAYSIA


Rezeki namanya ni .. hehehe.. Pasni dapat diskaun sebanyak 30% utk setiap barangan  yg aku beli nanti ..Sekali jer ! Maka , nak senaraikan dulu apa yg nak dibeli nanti ..

Utk barangan ni , aku dah jimat beratus dah ni.. Duit tu nanti leh beli baju utk adik Qhaliff nanti ..

Terima kasih PHILIPS MALAYSIA dan AVENT .. Tidak lupa juga Ogilvy.

3 ulasan:

  1. Murah rezeki ben.
    Rezeki org baru tu.

    BalasPadam
  2. alhamdulilah murah rezeki... brg baby x complete lagi ni... botol pun xtau nak beli yg mana... hurmmm... buat la review tulus ikhlas dan bukan ads.. boleh? ke dah ada before this entry cmtu..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009