Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 20 Mac 2014

Terima kasih AVENT MALAYSIA


Rezeki namanya ni .. hehehe.. Pasni dapat diskaun sebanyak 30% utk setiap barangan  yg aku beli nanti ..Sekali jer ! Maka , nak senaraikan dulu apa yg nak dibeli nanti ..

Utk barangan ni , aku dah jimat beratus dah ni.. Duit tu nanti leh beli baju utk adik Qhaliff nanti ..

Terima kasih PHILIPS MALAYSIA dan AVENT .. Tidak lupa juga Ogilvy.

3 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

Murah rezeki ben.
Rezeki org baru tu.

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah rezeki baby :)

athirah berkata... [Reply to comment]

alhamdulilah murah rezeki... brg baby x complete lagi ni... botol pun xtau nak beli yg mana... hurmmm... buat la review tulus ikhlas dan bukan ads.. boleh? ke dah ada before this entry cmtu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI