Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 Mac 2014

Test ‘selfie’ dengan Sony Alpha5000

 

Heehehhe… Semalam ke majlis Ariani dengan kamera baru .. Saja nak tengok hasilnya camana … Dan serius , aku puashati ! Hehehehe….

Blogger Mieza , guna kamera aku untuk menjadikan impiannya satu kenyataan.. Heehe.. Sebelum tu dia cuba guna telefon pintarnya tapi gambar tak cun ! Hehehehe

Aku pon test gak.. Saja saja wat gaya spontan tanpa sebarang edit. Asik nak buat muka macho je.. hehehe… Ok pe ? Style gini.. Jangan wat muka donald duck dah la kan ?

Ok… Nanti nak try berselfie dengan semut.. Mana tau kan hasilnya lebih memberansangkan ?

4 komen :

shasha yacob berkata... [Reply to comment]

wahh, lawa kamera dia.

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

Dlm keadaan gelap camtu pun gambar cun. Mmg terbaiklah kamera sony ni.

Kenit Cinonet berkata... [Reply to comment]

nampak 'janggal' abg ben senyum gitu haha :D

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

wahhh...terbaiklah gambar diaa...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI