Test ‘selfie’ dengan Sony Alpha5000

 

Heehehhe… Semalam ke majlis Ariani dengan kamera baru .. Saja nak tengok hasilnya camana … Dan serius , aku puashati ! Hehehehe….

Blogger Mieza , guna kamera aku untuk menjadikan impiannya satu kenyataan.. Heehe.. Sebelum tu dia cuba guna telefon pintarnya tapi gambar tak cun ! Hehehehe

Aku pon test gak.. Saja saja wat gaya spontan tanpa sebarang edit. Asik nak buat muka macho je.. hehehe… Ok pe ? Style gini.. Jangan wat muka donald duck dah la kan ?

Ok… Nanti nak try berselfie dengan semut.. Mana tau kan hasilnya lebih memberansangkan ?

4 ulasan:

  1. Dlm keadaan gelap camtu pun gambar cun. Mmg terbaiklah kamera sony ni.

    BalasPadam
  2. nampak 'janggal' abg ben senyum gitu haha :D

    BalasPadam
  3. wahhh...terbaiklah gambar diaa...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009