Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 16 Mac 2014

Yeo’s "80 Days Drink to Cash Contest"

 

Nak menang RM3,000 setiap hari selama 80 hari dengan begitu mudah dan juga hadiah hadiah menarik dari Yeo’s ? Heee … Nak tau caranya ? Haaaa.. Meh sini aku bgtau.. Yeo’s pon leh ajarkan nanti… Sangat mudah jer ..

Haaa , Yeo’s Malaysia akan menyediakan

Hadiah Utama  :

  • 1 x RM100,000
  • 9 x RM1,000

Hadiah Harian :

  • 1 x RM3,000 ( 80 hari )
  • 9 x RM100 ( 80 hari )

Hadiah Istimewa : 

  • 1 x RM10,000 ( tempoh cabutan )
  • 9 x iPads ( tempoh cabutan )

Cara nak sertai pertandingan ni ? Ok .. mudah je .. sila download WeChat atau jika dah ada pon , sila scan kod QR ni …

Dah ? Ok .. bila dah detect di telefon pintar korang tu , ikut je arahan mudah yang dinyatakan.. Tak susah mana pon .. kan ?

  

Ok.. ada dua cara nak hantar bukti yang korang beli dan minum Yeo’s ni nanti . Yang pertama melalui kod kontest dan yang kedua , resit pembelian yang mana korang perlu masukkan ke ruangan yang disediakan di WeChat tu nanti ..

Ok .. ikuti langkah ini seterusnya .. Beli apa apa minuman Yeo’s , Justea atau Soyrich  ( 250ml , 350ml , Botol PET 1.5L ) dengan kod pada pek tertera KOD PERADUAN.

Kemudian imbas kod QR pada pek atau masukkan je ID WeChat : YeosMalaysia  dan kemudiannya ikut je arahan seperti yang aku nyatakan sebelum ini.

Ingat yer.. Gambar mesti memenuhi standard kualiti visual. Jangan pulak dok kasi gmbar tak clear atau ada edit edit gitu.. haaaa.. automatik dibatalkan penyertaan.. Kasi amik gambar clear punya dengan contoh seperti di bawah ini ..

Pastikan macam ni yer.. Kalau air kotak 250ml tu , masukkan straw atau pek berlipat , utk 1L tu , penutup dah dibuka manakala utk air botol tu , pegang penutup di sebelah botol sebagai bukti.. Hehehehe..

Bila korang ikut arahan ni dengan betul , korang akan terima satu soalan ringkas berkaitan dengan iklan Yeo’s. Soalan mudah giler !  Haa.. simpan gambar sebagai bukti nanti yer ..  Tak paham apa yang aku bagitau ??? Ok .. tak pe .. tak pe.. Klik Yeo’s "80 Days Drink to Cash Contest" ni utk baca cara menyertai contest ni ..

Tempoh pertandingan 13 Mac 2014 hingga 31 Mei 2014 jam 630 petang ! Haaaa..Dah lepas pada tu , takde dahh.. rugi rugiiii …

Jangan risau .. korang tak perlu bayar apa apa pon untuk join contest ini sbb ianya melalui WeChat. Bukan sms yer.. Cuma perlu beli air Yeo’s je.. Heeee ..

Andai punya masalah .. jangan ragu ragu lagi.. Sila hubungi mereka segera ..

Semoga berjaya !! Aku dah join dahhh ..

Photo

4 komen :

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Zumal pun nak join juga :)

RDZ Z berkata... [Reply to comment]

Good luck to you Ben..Yeos favorite ramai..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

kalau menang, lumayan jugak tu...rugi tak masuk.

MAT NOR berkata... [Reply to comment]

selalu beli yeo's tapi tak simpan kotak. baru2 ni wife remind suruh simpan kotak for this contest. baru hntr hrp2 ada rezeki menang.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI