AGYM FITNESS di Cyberjaya

10:18 PTG
  Menarik !  Aku plan nak gi nanti masa wife pantang. Yelah , aku akan ada di KL ni sbb ada kerja nak kena buat. Cam event untuk dihadiri....

POWER vs ADIDAS !

6:52 PTG
  Huhhh .. Kasut anak jenama ADIDAS .. Bapak dia POWER je ??? Huhuu … Harga ? Sama kooooo .. dua dua RM100 .. Tapi aku orang tuaaa.. p...

Nutella ku sayang !!

11:30 PG
  Kelmarin , dia siap bawak sudu dan botol tu sekali .. ngadap tv ! Nasib baik aku sempat selamatkan ! Kalau takkkk .. Iskhh .. Pagi ni ...

Bersenam di rumah ..

9:10 PG
Malas gi gym ? Segan ? Atau takde masa ? Gi cari gym ball ni dan lalukan senaman ringkas di rumah.. Sehari 30-45 minit dah la.. Lepas subuh...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI