Bantu Kami untuk bantuk Mereka !

 

Sekadar membantu mewar-warkan ..

 

 

“ Kami masih mengharapkan orang perseorangan, rakan sepejabat, persatuan2, kumpulan2, sesama ahli keluarga, membantu kami mengumpul barang dapur untk agihan orang susah di Melaka, KL dan Kedah.. Program sebegini insyaAllah boleh mengumpul lebih banyak barang dapur. Jadi boleh kami buat stok utk beberapa bulan sekali gus “.

2 ulasan:

  1. Jom bantu mereka..Semoga dipermudahkan..kita pinjam add ni untuk war-war kan kat blog ya. Tqvm!!!

    BalasPadam
  2. mari sama-sama kita saling bantu-membantu demi kehidupan yang lebih baik buat mereka yang kurang bernasib baik...

    BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.