Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 April 2014

‘Bersara’ dari futsal !

 

Bola padang , lama dah bersara … Hurmm ..takkan futsal pon kena gak ? Kenapa ? Hurmm.. tuuuu lutut tuuu … Macam nak jadi kes siku.. Hurmm.. lutut longgar eh ? Hahahaha.. Adoiyaii .

Photo

Photo

Siku , syukur dah ok.. Dah leh workout dengan selesa skit .. Tapi kaki ? Hurmm.. dah kena rehatkan kaki balik … Mau mau 2-3 bulan gak ni tak leh main suka melibatkan kaki .. termasuk badminton ! Hurmm..

Jom main bowling .. heee..

4 komen :

iLuvTour berkata... [Reply to comment]

chomel je teddy bear tu.. http://iluvtour.com

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Zumal nie try pi gym sekali pastu lenguh sampai seminggu, tak tahan ;)

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

buat workout dkt gym pun ok....dah sakit buat aje aktvt yg tak menyakitkan....kejar mengejar dgn Qhaliff lagi le berpeluh

Najdah Mohammed Hussain berkata... [Reply to comment]

Salam a. Ben,

adik saya camtu gak lutut dia...dia memang kaki bola...sekarang aktif berbasikal...saya suggest dia amik Protein, Calcium + Magnesium dan Glucosamine. InsyaAllah mudah2an dapat membantu.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI