‘Bersara’ dari futsal !

 

Bola padang , lama dah bersara … Hurmm ..takkan futsal pon kena gak ? Kenapa ? Hurmm.. tuuuu lutut tuuu … Macam nak jadi kes siku.. Hurmm.. lutut longgar eh ? Hahahaha.. Adoiyaii .

Photo

Photo

Siku , syukur dah ok.. Dah leh workout dengan selesa skit .. Tapi kaki ? Hurmm.. dah kena rehatkan kaki balik … Mau mau 2-3 bulan gak ni tak leh main suka melibatkan kaki .. termasuk badminton ! Hurmm..

Jom main bowling .. heee..

4 ulasan:

  1. chomel je teddy bear tu.. http://iluvtour.com

    BalasPadam
  2. Zumal nie try pi gym sekali pastu lenguh sampai seminggu, tak tahan ;)

    BalasPadam
  3. buat workout dkt gym pun ok....dah sakit buat aje aktvt yg tak menyakitkan....kejar mengejar dgn Qhaliff lagi le berpeluh

    BalasPadam
  4. Salam a. Ben,

    adik saya camtu gak lutut dia...dia memang kaki bola...sekarang aktif berbasikal...saya suggest dia amik Protein, Calcium + Magnesium dan Glucosamine. InsyaAllah mudah2an dapat membantu.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.