Biskut Oats jadi kegilaan !

 

Aku makan biskut ni lama dah.. Tak berapa mengemarinya sebab tak original .. Tujuan aku makan tu adalah lebih pada menjaga kesihatan … kolestrol kena jaga wooo !

Tapi apakah biskut oats ni benar benar sesuai untuk mereka yang nak berdiet atau untuk mejaga kesihatan ? Cuba lihat kandungan biskut ni kalau orang membelinya nanti .. Heee..

Sedap memang sedap ! Tapi jangan lupa , yang sedap itu ? Haaaa .. Makan tu boleh , tapi sederhana .. Jangan nanti dah mai penyakit , nak salahkan itu ini .. Apa jua kita makan , sederhana yer .. Huhuh… Melainkan ianya memang dah sahih bagus untuk kesihatan kita , dan takde larangan untuk memakannya secara berlebihan.. Huu..

Ramai jual biskut ni .. Adik aku pun. Kalau pandai cari peruncit yang ok , dapat la jual dengan murah.. Rasanya boleh dapat sebungkus dengan harga RM7 je ni ..  Cuma stok dia terhad .. Huhuhuh..

9 ulasan:

  1. agak2 kat mana boleh dpt. liza beli kat kawan dia jual rm15 1 paket.

    BalasPadam
  2. Same le ngan LeYa.. LeYa pun mkn..tp murahnye abg ben dpt..kat mane?? LeYa dapat harga sebungkus rm12

    BalasPadam
  3. Tak pernah nampak pula biskut ni.

    BalasPadam
  4. biskut ni sedap.. dah jadi kegilaan orang ramai ni. luarnya tulis oat tapi isinya macam nestum dan paling best tak manis

    BalasPadam
  5. x jumpa pun kat supermarket - kawan jual RM12 - mmg sedap

    BalasPadam
  6. Sedap sgt. Sesuai utk ibu2 yg menyusu. Susu meriah. Kenyang pon kenyang. Boleh diet. :) siap borong sbb slalu xde stok. Kalo ade yg nak boleh wassap 0123434591. Hehe~

    BalasPadam
  7. oat snack ni dah jd famous. lonjakan dalam permintaan. pemborong pun stok smpai terus abis dalam sekelip mata.

    BalasPadam
  8. jom follow blog saya! saya juga ada jual biskut oat..murah jek..jom!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009