Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 15 April 2014

Budak memang taksub dengan ikan ?

 

Photo

Ingat lagi aku masa kecik kecik dulu.. Dalam usia sekolah rendah gitu. Rajin la bapak aku bawak famili gi mandi sungai. Dan aku wajib ada bawak penangguk ikan tu haa .. Confirm aku akan redah celah celah batu untuk tangkap ikan dan letakkan dalam baldi..

Melihat ikan berenang , satu kedamaian bagi aku .. Dengan warna warni di badannya lagi.. Menambahkan keseronokkan bila melihatnya.. Heee..

Tak sangka minat aku ni turun pada Qhaliff.. Minat sungguh dia dengan ikan .. Heeee… Selain ikan , burung pon dia minat. Aku minat gak terutama burung kakak tua dan burung helang.. Heee..

Photo

Ke memang budak budak ni , suka ikan dan burung ? Hehehehe ..

10 komen :

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata... [Reply to comment]

hihi..bebudak memang suka binatang..tak kira la ikan ke,kucing ke..semua la!hihi...tapi,anak saya takut Lipas!haha

Miaainis berkata... [Reply to comment]

salam abg ben, lama tak blogwalking, hehee jom pi page mia www.miaainis.blogspot.com

Lynn Munir berkata... [Reply to comment]

Unggas dan ikan-ikan kecil memang sentiasa berjaya melekakan kanak-kanak.

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

x semua budak2 suka ikan & burung maybe minat dia tu ads kena mengena dgn minat bapak dia.erkk sy masa budak2 pun suka tangkap ikan & letak dlm balang

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Budak2 mmg semua rasanya begitu. Anak2 aku pun suka. Sangat teruja bila tengok aquarium yg ada ikan tu.....

O'gosh Iskandar berkata... [Reply to comment]

yeap..stakat ni mmg budak2 akan suka..cuma yg seram2 cam lipas, kumbang...labah2..x brapa suka...ni nak kekwat sikit...anak2 saya suka tgk octopus..siap nangis lagi kalau en laki makan octopus kecik kat sushi tu..huhu

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

nak kena test kat ash ni... dia pun taksub tak kat ikan nanti...he he he...

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

Qhaliff dah minat dgn ikan dan burung? daddynya kena buat mini zoo pulak kat rumah....susah jugak tu

gadisBunga™ berkata... [Reply to comment]

saya boleh design kolam ikan untuk Qhaliff. hehhehe

Noor Fatihah Mohammad berkata... [Reply to comment]

Budak mmg suka ikan lerr kot...bawak p aquaria lg la x mau kuar...keh keh keh..burung monyet kucing n arnab pon suka..kalo anak i la

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI