Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 18 April 2014

Cari info dan lakukan sedikit kajian ..


Barulah boleh up di Facebook atau medium media sosial yang lain.. Jangan main belasah jer .. 

Aku pun dengar gak kt radio semalam. Memula tu tak jelas.. Apakah ' dia ' sendiri yg terlibat atau cuma ahli keluarganya ? Kemudian aku check di Facebook. Tengok rss kengkawan yg rajin up pasal info harian ni ..

Confirm .. 


Bila dah jadi kes gini .. Kan dah jadi bahan senyuman kawan kawan yg lain .. hehehehe..

8 komen :

Nani berkata... [Reply to comment]

hehehe...lawak pun ada..kesian org tu, dia pasti dah terkeliru mana satu Karpal Singh dan Karam Singh Walia...

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

saya suka berpegang dengan kata2 penulis novel ahadiat akasha.. tulis apa yang kita tahu..
Bila kita tulis apa yang kita tiru memang akan berlaku perkara yang akan memalukan diri sendiri

Putera Helmei berkata... [Reply to comment]

Tp cara di fb dia tu, seolah dia sengaja mnulis mcm tu.. Maybe nk raih simpati n publisiti murahan..

husna yusof berkata... [Reply to comment]

haaaa ini pengetahuan am tahap tadika ni.. hadoiiii sedih

Sqema eida berkata... [Reply to comment]

Kesian budak ni.. hehe

HASRUL HASSAN berkata... [Reply to comment]

Aku lak tau sbb ada yang wasap pepagi buta, paper radio time tu tak kuar lagi.

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

tergelak besar bila kawan2 pos gmbr ni dekat whatsapp pagi tadi..tapi betul tu, kita kena buat research dulu sebelum tulis apa2

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Itu adik kawan office saya..
Memang kecoh sampai dia terpaksa buat page dlm fb gara2 statement tu..
Eemm.. dlm masa yang sama jadikan pengajaran buat kita semua..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI