Cari info dan lakukan sedikit kajian ..


Barulah boleh up di Facebook atau medium media sosial yang lain.. Jangan main belasah jer .. 

Aku pun dengar gak kt radio semalam. Memula tu tak jelas.. Apakah ' dia ' sendiri yg terlibat atau cuma ahli keluarganya ? Kemudian aku check di Facebook. Tengok rss kengkawan yg rajin up pasal info harian ni ..

Confirm .. 


Bila dah jadi kes gini .. Kan dah jadi bahan senyuman kawan kawan yg lain .. hehehehe..

8 ulasan:

  1. hehehe...lawak pun ada..kesian org tu, dia pasti dah terkeliru mana satu Karpal Singh dan Karam Singh Walia...

    BalasPadam
  2. saya suka berpegang dengan kata2 penulis novel ahadiat akasha.. tulis apa yang kita tahu..
    Bila kita tulis apa yang kita tiru memang akan berlaku perkara yang akan memalukan diri sendiri

    BalasPadam
  3. Tp cara di fb dia tu, seolah dia sengaja mnulis mcm tu.. Maybe nk raih simpati n publisiti murahan..

    BalasPadam
  4. haaaa ini pengetahuan am tahap tadika ni.. hadoiiii sedih

    BalasPadam
  5. Aku lak tau sbb ada yang wasap pepagi buta, paper radio time tu tak kuar lagi.

    BalasPadam
  6. tergelak besar bila kawan2 pos gmbr ni dekat whatsapp pagi tadi..tapi betul tu, kita kena buat research dulu sebelum tulis apa2

    BalasPadam
  7. Itu adik kawan office saya..
    Memang kecoh sampai dia terpaksa buat page dlm fb gara2 statement tu..
    Eemm.. dlm masa yang sama jadikan pengajaran buat kita semua..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.