Dah sedia nak keluar ..

 

Alhamdulillah .. Tadi gi check kat klinik Dr. Maria .. Doktor Norhayati yang bertugas. Bagus dan mesra orangnya walaupun nampak cam garang pada awalnya.. Huhuh … Kena rajin senyum dan mesra cam sorang lagi doktor tu.. Pantas je bagi salam pada pelanggannya .. huhu ..

Aku mintak untuk scan sbb aku hanya tengok sekali je ari tu .. Kalau checkup di klinik atau hospital kerajaan , mmg aku tak dapat la tengok .. Huhuh..

Menurut doktor , segalanya ok… Air ketuban cukup .. Kedudukan kandungan dah berada di ‘lokasi’ sepatutnya. Tunggu masa nak ‘engage’ je katanya .. Huhuhuh ..

Tak dapat jugak tengok muka dia .. Huhuh.. Qhaliff ari tu dapat tengok .. Ni nak suprise bapak dia ni .. heeee …

5 ulasan:

  1. Semoga Allah permudahkan segalanya.. Aminnn..

    BalasPadam
  2. Mesti berdebar nak tunggu kelahiran yer... Semoga dipermudahkan segalanya oleh Allah...

    BalasPadam
  3. semoga segalanya dipermudahkan yer abang Ben... mesti seronok Qhaliff dapat adik ni...

    BalasPadam
  4. sy checkup dekat Salam Medical Center..tiap2 bulan doc scan baby bagi suami tengok..hehe..Semoga dipermudahkan ye..Aamin..

    BalasPadam
  5. mudah2an dipermudahkan proses bersalin....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.