Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 April 2014

Dah sedia nak keluar ..

 

Alhamdulillah .. Tadi gi check kat klinik Dr. Maria .. Doktor Norhayati yang bertugas. Bagus dan mesra orangnya walaupun nampak cam garang pada awalnya.. Huhuh … Kena rajin senyum dan mesra cam sorang lagi doktor tu.. Pantas je bagi salam pada pelanggannya .. huhu ..

Aku mintak untuk scan sbb aku hanya tengok sekali je ari tu .. Kalau checkup di klinik atau hospital kerajaan , mmg aku tak dapat la tengok .. Huhuh..

Menurut doktor , segalanya ok… Air ketuban cukup .. Kedudukan kandungan dah berada di ‘lokasi’ sepatutnya. Tunggu masa nak ‘engage’ je katanya .. Huhuhuh ..

Tak dapat jugak tengok muka dia .. Huhuh.. Qhaliff ari tu dapat tengok .. Ni nak suprise bapak dia ni .. heeee …

5 komen :

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Semoga Allah permudahkan segalanya.. Aminnn..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Mesti berdebar nak tunggu kelahiran yer... Semoga dipermudahkan segalanya oleh Allah...

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

semoga segalanya dipermudahkan yer abang Ben... mesti seronok Qhaliff dapat adik ni...

ecah khalili berkata... [Reply to comment]

sy checkup dekat Salam Medical Center..tiap2 bulan doc scan baby bagi suami tengok..hehe..Semoga dipermudahkan ye..Aamin..

solehah comel berkata... [Reply to comment]

mudah2an dipermudahkan proses bersalin....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI