Homestay di Damansara Damai

 

Tercari Homestay yang selesa untuk penginapan sementara ? Yelah , mana tau ada sedara mara datang dari jauh untuk hadiri kenduri kawin ? Nak gi konvo ke .. Atau nak berehat seketika bersama keluarga ? 

Ok.. aku cadangkan di Damansara Damai ni.. Aku dan keluarga aku dah gi dah ! Best ! Tenang , selesa dan ok sangat ! Nak keluar cari makan pon senang .. Yelah , dah dekat ngan food court dan jugak McDonalds gitu .. Nak ke Ikea Damansara pon dekat dah .. Haaa ..

Gambar tempat tu ? Adaaa .. Amik dahhh .. Ada 3 bilik tidur yang selesa , 2 bilik air yang selesa , petunjuk arah kiblat , beranda yang luas dan rileks je kalau nak lepak bersantai .. heee …

Kedai runcit bersebelahan jer ..

Kalau nak layan BBQ pon boleh haaa .. Dah disediakan dah pon ..

Pool untuk kanak kanak dan juga orang dewasa ..

Kawalan keselamatan sini mmg bagus .. Amacam ? Tak berminat lagi ? Hehehe.. Syorkan pada kawan kawan kalau mencari ! Dari menginap kat hotel.. 3 bilik tuuuu … Ramai leh masuk .. Confirm meriah !

Untuk pertanyaan lebih lanjut , sila hubungi En.Shahrin di 0125809297 .

Lokasi : D'Damansara Guest House
A-01-13, Blok A,
One Damansara,
Jln. PJU 10/1,
Damansara Damai,
47830 Petaling Jaya,
Selangor.

12 ulasan:

  1. Nampak sgt cantik dan persekitaran yang sgt rileks. Langsung x nampak kesesakan damansara damai

    BalasPadam
  2. homestay nye calm je.. sebab kaler purple :D

    BalasPadam
  3. Mamat comel pegang remote tu termasuk dlm pakej tak?hahaahaa

    BalasPadam
  4. Tu dia bos kecikkk....ralit tekan remote. Cari upin ipin la tu...huhu.

    Cantik tempat ni...lengkap fasilitinya.

    BalasPadam
  5. cantiknye dinding warna purple! hehe

    BalasPadam
  6. wow cantiknya...boleh buat inspirasi utk hias rumah...hihihi...

    BalasPadam
  7. the purple color is soooo CANTIKKK!!!!!!

    BalasPadam
  8. tengok Qhaliff sedang dok rileks kat sofa tu dah tahu dah memang homestay tu selesa dan menarik

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009