Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 20 April 2014

Homestay di Damansara Damai

 

Tercari Homestay yang selesa untuk penginapan sementara ? Yelah , mana tau ada sedara mara datang dari jauh untuk hadiri kenduri kawin ? Nak gi konvo ke .. Atau nak berehat seketika bersama keluarga ? 

Ok.. aku cadangkan di Damansara Damai ni.. Aku dan keluarga aku dah gi dah ! Best ! Tenang , selesa dan ok sangat ! Nak keluar cari makan pon senang .. Yelah , dah dekat ngan food court dan jugak McDonalds gitu .. Nak ke Ikea Damansara pon dekat dah .. Haaa ..

Gambar tempat tu ? Adaaa .. Amik dahhh .. Ada 3 bilik tidur yang selesa , 2 bilik air yang selesa , petunjuk arah kiblat , beranda yang luas dan rileks je kalau nak lepak bersantai .. heee …

Kedai runcit bersebelahan jer ..

Kalau nak layan BBQ pon boleh haaa .. Dah disediakan dah pon ..

Pool untuk kanak kanak dan juga orang dewasa ..

Kawalan keselamatan sini mmg bagus .. Amacam ? Tak berminat lagi ? Hehehe.. Syorkan pada kawan kawan kalau mencari ! Dari menginap kat hotel.. 3 bilik tuuuu … Ramai leh masuk .. Confirm meriah !

Untuk pertanyaan lebih lanjut , sila hubungi En.Shahrin di 0125809297 .

Lokasi : D'Damansara Guest House
A-01-13, Blok A,
One Damansara,
Jln. PJU 10/1,
Damansara Damai,
47830 Petaling Jaya,
Selangor.

12 komen :

O'gosh Iskandar berkata... [Reply to comment]

Wooo bestnya

ali kanchan berkata... [Reply to comment]

Nampak sgt cantik dan persekitaran yang sgt rileks. Langsung x nampak kesesakan damansara damai

Umie Artoqiemie berkata... [Reply to comment]

homestay nye calm je.. sebab kaler purple :D

Najdah Mohammed Hussain berkata... [Reply to comment]

Cantik dan menarik!

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Mamat comel pegang remote tu termasuk dlm pakej tak?hahaahaa

Mr.OIK berkata... [Reply to comment]

Tu dia bos kecikkk....ralit tekan remote. Cari upin ipin la tu...huhu.

Cantik tempat ni...lengkap fasilitinya.

Akmall Razlan berkata... [Reply to comment]

Cantik!!!!

Nani berkata... [Reply to comment]

@O'gosh Iskandar mcm best ajer..brp RM semlm...

cik ketenangan (amnah) berkata... [Reply to comment]

cantiknye dinding warna purple! hehe

Masz Health Boutique berkata... [Reply to comment]

wow cantiknya...boleh buat inspirasi utk hias rumah...hihihi...

awesome girls berkata... [Reply to comment]

the purple color is soooo CANTIKKK!!!!!!

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

tengok Qhaliff sedang dok rileks kat sofa tu dah tahu dah memang homestay tu selesa dan menarik

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI