Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 4 April 2014

‘Hot’ kerana Qhaliff kah ?

 

Wowwwww… Apakah blog aku ‘hot’ kerana Qhaliff ? Hehehehe .. Apakah  ?? Huh .. Cemburukah aku ??

Giler !

Photo

Takkan la dengan anak nak cemburu ? Apatah lagi , nak bercakap pon tak reti lagi .. Iskhh.. Lagi pon , kecomelannya tak bermakna tanpa ‘cerita’ dari aku.. Orang nak bercerita mengenai sesuatu pon kena pandai tauuu .. Bukan senang nak bercerita bagi mendapatkan reaksi pembaca .. Sengih , ketawa , sedih , geram .. haaa ..

Aku sebenarnya rindu nak update pasal isu semasa .. Hehehe .. Tapi disebabkan gaya aku berblog adalah berkenaan dengan apa yang berlaku di sekeliling aku , aku tak leh la nak main update untuk dapatkan trafik ! Yelah , aku tak ikuti perkembangan semasa , camana aku nak update kan ? Dah dok asyik bergaduh ngan Qhaliff jer .. Haaa ..

Nak baca suratkhabar pon tak sempat sebenarnya.. Kalau gi umah orang tua aku , baru la berkesempatan belek sana sini .. Rupanya , macam macam kes ada .. Huhuh..

Tapi , aku update gak pasal Qhaliff ! Hahahaha .. Yelah , bila aku tak update ..

“ Abg Ben , takde cerita pasal Qhaliff ke ? Kami rindu la nak baca pasal dia .. “ .

Huk alohhhh.. Berapi okkk !! Berapii nihhh !! Berapi ke ? Takde la .. Aku nak cerita camana kalau dah takde cerita .. Kang lebih lebih , ada pulak pembaca meluat walaupun ni blog aku .. kan ?

Tak lama lagi , perjalanan blog ni .. berubah .. Tak lama lagi.. InshaAllah .. Aku tengah dok pening kepala mana nak tanam uri je ni.. Kalau area rumah aku ni , penuh anjing . Haaaa .. Bahaya ..

Oh ya.. Jangan risau la.. aku tak pernah rasa tergugat pon . Bak kata orang , pelakon yg hebat , takkan hebat tanpa penulis skrip yang hebat ! Haaaa .. kan kan ?

Sapa kata ? aku la kata .. hehehe …

9 komen :

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Seronok baca pasal qhaliff ni... teringat qayyum masa kecik

Kenit Cinonet berkata... [Reply to comment]

haaa steady abg ben :)

MissNadia berkata... [Reply to comment]

kalau famous sebab qhaliff apa salahnya.. anak tu penghibur sepanjang masa

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

hahaha.. buat 1 blog utk qhalifff please hhehe..

aritu ms jumpa abg ben dan qhaliff dekat umai pun, kenal qhaliff dulu dr abg ben hehe.. jgn jeles ;)

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

BW sambil sebar kebaikan ^^
http://iniblogcantik.blogspot.com/2014/04/jus-kordial-sunnah.html

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

sejak baca blog abg ben, kisah Qhaliff mewarnai hari saya..haha..rasa rindu je kalau tak tgok muka dia sehari

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

kami dah biasa dgn gaya persembahan blog en ben ni....gaya yang tersendiri dan santai

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

dak Qhaliff membesar depan kita semua.. ;)
bila dah ada adik nanti, dak Qhaliff ler yang akan update blog sementara daddynya mandi dan bagi susu kat baby.. hehehe..

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

lepas ni cite pasal qhaliff jaga adiknya pulak yeee...

Vote for qhaliff...haha~

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI