Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 21 April 2014

Jom Sihat Bersama EPHYRA !

 

Ada kawan aku tanya aku kelebihan EPHYRA ni .. Aku senyum jer .. Kenapa ? Sebab segalanya dihujung jari dan sekarang ni .. Apakah kelebihannya ?

image

Tu diaaa aih !! Ramai dah yang buat artikal pasal EPHYRA ni haaaa .. Pe susahkan ? Ke susah gak ? Hehehee.. Segan nak google ? Ok , meh sini aku kasi link ke entri KELEBIHAN EPHYRA tu.. klik SINI jer ! Heee.. Mudah dah kan ?  Segala jawapan boleh dapat dalam tu.. Halal ke ? Apa kandungannya ? Selamat ke ? Dah aku ceritakan semuanya dalam tuuuu … Rajinkan diri masuk dan baca jer .. heee.. 

Dan apakah aku juga minum EPHYRA ? Kenapa aku minum ? Bukankah EPHYRA ni untuk perempuan je sebab orang perempuan je nak jaga kecantikkan ?  Haaa …Cuba baca kat SINI ..

promo ephyra 2

Tertanya apakah ada pegakuan ikhlas lagi benar dari pengguna produk EPHYRA ni ? Hurm… Ok , ada kawan blogger yang aku syorkan padanya untuk diberikan pada isteri kesayangannya.. Katanya , selepas beberapa kali minum EPHYRA ni , wajah isterinya yang selama ni kusam ( sebab kepenatan bekerja ) , kembali cerah dan  segar ! Huihh… Jatuh cinta dia lagi dia pada isterinya .. Hahahah .. Baguslah …

Dan lagi testimoni dari pengguna EPHYRA ..

testimoni ephyra 1testimoni ephyra 2

Nak tau aku punya testimonial ? Haaa .. Baca kat EPHYRA Kologen menaikkan seri wajah aku ! , EPHYRA sesuai untuk lelaki jugak la ! dan EPHYRA : Sepaket setiap pagi ! .. Haaa .. Amacam  ?

Berminat ? Ok ok .. rileks dulu.. Baca sampai bawah sekali baru gi serbu beli ehhh .. Heeehee.. Sedikit info untuk korang , aku ceritakan yer ..

Team EPHYRA akan berada di Putrajaya sempena Karnival Utusan  dan juga di Ipoh , sempena Karnival Jom Heboh pada 26/4 - 27/4 ni ! Haaa … Apa menariknya ? Harga promosi dan juga free gifts pada yang datang membeli EPHYRA tu nanti ! Selain tu , jangan lepaskan peluang beramah mesra dengan Memey & Norman Hakim nanti ! Mesra lagi peramah pasangan ni ! Talak sombong punya lor …

promo ephyra 001

Sempena 2nd Anniversary MEGA SALE , EPHYRA akan jual produk EPHYRA dengan harga promosi iaitu RM180. Harga asal adalah RM197.. Haaaa .. banyak dah jimat ni ! Kalau beli dua kotak ? Tiga kotak ? Pakat pakat la ajak kawan join sama beli .. Untung wooo beli produk bagus ni ! Bukan untuk enjoy enjoy tapi untuk kesihatan agar hari hari anda lebih indah .. InshaAllah..

promo ephyra 4

promo ephyra 3

Cantik tak baju EPHYRA ? Hehehehe .. Berminat ? Murah jer .. Tapi berkualiti dan selesa sangat memakainya ! Harga ? Tuuuu.. dah terpampang dah harganya ? RM15 jer ? Aku kata dah… Murah ! Sambar satu dulu.. Try .. Best ? Beli lagiii !!  Hehehehe .. Nak beli kat mana ? Sms atau Whatsapp je ke 019 3999238 atau email je ke sales@oceanlife2u.com ..

Nak tau lebih lanjut pasal EPHYRA ?

Untuk maklumat lanjut, boleh layari :

  1. website official - www.oceanlife2u.com

  2. facebook- www.facebook.com/oceanlife2u

  3. instagram : ephyra2u

Terima kasih kerana sudi baca hingga abis dan sharekannya di FB anda.. Hehehehe .. Semoga info ini memberi kebaikan untuk anda sekeluarga .. Hee.. Jangan lupa bagitau kawan kawan gak yer .. Heee…

1 komen :

IzZa HaDi berkata... [Reply to comment]

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI