Jom tegapkan badan anda !

 

Bukan kayu langsir daaa ! Hahahaha .. Akhirnya , aku dapat apa yang aku nak selama ni .. Bukan takde pon sebelum ni tapi tak yakin memandangkan ada kes orang terjatuh bila bergayut tu..

Aku mula yakin bila tengok video dia .. Haaa.. Kes jatuh adalah sebab kecuaian sendiri ! Tak double check sebelum nak guna .. Heee ..

Photo

Aku beli ni secara online.. Kul 2 pagi order , kul 10 pagi sampai rumah ! Hahahaha .. Giler cepat aihhhh .. Harga ? RM33 je pon weh ! Kalau harga market , RM100++ haaa..

Kukuh ke ? Tak berpusing ke ? Mudah alih ke ? Haa.. Part mudah alih tu , tak laa.. sebaiknya biar kekal kat situ walaupun boleh bawak gi mana mana cuma masalahnya nak kena drill tu laa.. Kalau nak pindah rumah , boleh bawak sekali.. heee ..

Kukuh ? Bila nak pasang tu , kena tengok betul arahan dia .. Jangan main sauk jer .. kang tergolek , nak saman aku .. tak guna bang ! Haaa.. Pastikan dia betul betul dah ‘lock’ kat dinding tuu !

Tengok  video ni betul betul .. Pastu fikir masak masak .. Nak beli kat mana ? Heee.. Beli kat SINI

1 ulasan:

  1. elok untuk bersenam dalam rumah kalau malas nak keluar

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009