Kanser lidah gara gara rokok ..


Hurmm.. Adik ipar aku yg baru pulang dari HKL , bgtau aku bahagian mana yg akan di buang masa pembedahan ke atas ayah aku nanti... Hurmm..

Gambarajah bahagian lidah bergaris tu nanti akan dibuang.. Kanser tahap 1 katanya .. 

Esok  , baru aku sempat nak gi lawat.. Dah call tadi dia.. Nasib baik la katil kiri kanan ada kawan.. Tak la boring sgt dia .. 

Gara gara rokok ..

4 ulasan:

  1. takutnya abg ben..saya penat dh nak nasihat org yg saya syg pasal rokok ni..huhu..risau

    BalasPadam
  2. bapa sedara sebelah suami ada yg kena last year..yess sbb rokok..hope dipermudahkan urusan ayh en.ben.

    BalasPadam
  3. moga semuanya berjalan lancar...amin

    BalasPadam
  4. nak tanyala Ben kalau tak keberatan, ayah awak hisap rokok apa ye? sebab sepupu saya pun terkena kanser lidah dah tahap 4, perubahan bermula bila dia mula menghisap rokok yang murah dari Indonesia tu sebab kekurangan bajet katanya, selepas pada tu dia rasa ada perubahan fizikal sehinggalah dapat tahu terkena kanser.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009