Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 April 2014

Kanser lidah gara gara rokok ..


Hurmm.. Adik ipar aku yg baru pulang dari HKL , bgtau aku bahagian mana yg akan di buang masa pembedahan ke atas ayah aku nanti... Hurmm..

Gambarajah bahagian lidah bergaris tu nanti akan dibuang.. Kanser tahap 1 katanya .. 

Esok  , baru aku sempat nak gi lawat.. Dah call tadi dia.. Nasib baik la katil kiri kanan ada kawan.. Tak la boring sgt dia .. 

Gara gara rokok ..

4 komen :

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

takutnya abg ben..saya penat dh nak nasihat org yg saya syg pasal rokok ni..huhu..risau

permatabiru berkata... [Reply to comment]

bapa sedara sebelah suami ada yg kena last year..yess sbb rokok..hope dipermudahkan urusan ayh en.ben.

Lydia Miza berkata... [Reply to comment]

moga semuanya berjalan lancar...amin

BLOG ANAK MAMA^^ berkata... [Reply to comment]

nak tanyala Ben kalau tak keberatan, ayah awak hisap rokok apa ye? sebab sepupu saya pun terkena kanser lidah dah tahap 4, perubahan bermula bila dia mula menghisap rokok yang murah dari Indonesia tu sebab kekurangan bajet katanya, selepas pada tu dia rasa ada perubahan fizikal sehinggalah dapat tahu terkena kanser.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI