Kek istimewa harijadi Qhaliff !






Cantik , cantik dah ... tapi sedap ke ?? Hahahahha .. Tentu laaa .. tgk sapa yg bikin ini kek .. Sebut je namanya , pasti akan kata .. ' Oooooooo' ...

Sedap laaa..

27 ulasan:

  1. nampak kat IG En Mat Gebu tadi abang ben, ha ha ha, kek ni memang mahal satu jer dalam dunia sebab ada muncung budak comel semalaya ni... Happy Birthday Qhaliff!!!

    BalasPadam
  2. bestnyeeeeee Qhaliff..happy birthday budak comell.. :)

    BalasPadam
  3. uisshh..akak ni ke yg buat?cntek...xklusif rrrr..

    BalasPadam
  4. memang sebiji muka qhaliff...geram betul nengok kek tu, untung qhaliff..

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. wahh cantik sangat kek Qhaliff ni.. hehe muncung bibir tu ...

    BalasPadam
  6. Cantik tu kek qhaliff. Tempah kat mana ni BA ☺

    BalasPadam
  7. happy birthday qhalif..wah cantik kek

    BalasPadam
  8. cantiknya kek....selamat hari jadi qhaliff

    BalasPadam
  9. Perghh kek muncung...3D lagi..

    BalasPadam
  10. Selamat Hari lahir budakk tiuttt ..
    Kiutt miutt la kek dia sebijik tu ..tgk tang mulut kek tu hahaha ...
    Selamat hari lahir semoga panjang umur murah rezeki ..Semoga jd anak yg soleh ya !!

    BalasPadam
  11. selamat hari jadi.....selamat hari jadi....selamat hari jadi....semoga sentiasa sihat dan dengar cakap ibu bapa serta dilindungi Allah SWT selalu.

    BalasPadam
  12. happy birthday qhaliff!! semoga membesar menjadi ank soleh yg sentiasa mendoakan mummy and daddy..

    simpan kek tu sikit utk zafirah pliss...hahaha :p

    BalasPadam
  13. cantik nya kek, mula tengok ingatkan lukisan
    kek birthday rupanya

    selamat hari jadi qhaliff
    moga menjadi anak yang soleh
    dunia akhirat

    BalasPadam
  14. gila comell kot kek tu... rasa sayang nak makan.aahahahahha..

    BalasPadam
  15. Happy Birthday Qhaliff. Wah, bestnya dia dapat kek secomel ini. Mesti kalau dia dh besar ni, dia tengok pic ni dia akan teruja sbb dpt daddy dia yg mmg kreatif dlm menempah kek ini. Semoga Qhaliff sihat sentiasa dan keluarga abg ben sihat selalu jgk. Happy birthday...

    BalasPadam
  16. wah serius cantik kek tuh...!!!

    BalasPadam
  17. happy befday qhaliff. cntik kek mestila sedap

    BalasPadam
  18. Memang berbeza kek nie...hb Qhaliff..

    BalasPadam
  19. Limited edition ni..salam ulangtahun Qhaliff..

    BalasPadam
  20. Happy birthday qhaliff....yg sentiasa megujakan utk membuka blog bapaknya...si comel yg lebih2 laris berbanding.bapaknya...

    BalasPadam
  21. Happy birthday qhaliff....yg sentiasa megujakan utk membuka blog bapaknya...si comel yg lebih2 laris berbanding.bapaknya...

    BalasPadam
  22. HAPPY 2TH BIRTHDAY QHALIFF YANG COMEL DENGAN BERDUCK FACENYER HIHIHI...SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH YANG DAPAT MENJADI TUKANG DOA UNTUK DADDY N IBUNYA...NANTI...DAN SEMOGA SEPANJANG UMUR QHALIFF DIBERKATI ALLAH....

    BalasPadam
  23. Happy birthday Qhaliff.. Cutenya kek....muncung tu yg mahal

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.