Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 2 April 2014

Kek istimewa harijadi Qhaliff !






Cantik , cantik dah ... tapi sedap ke ?? Hahahahha .. Tentu laaa .. tgk sapa yg bikin ini kek .. Sebut je namanya , pasti akan kata .. ' Oooooooo' ...

Sedap laaa..

27 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

nampak kat IG En Mat Gebu tadi abang ben, ha ha ha, kek ni memang mahal satu jer dalam dunia sebab ada muncung budak comel semalaya ni... Happy Birthday Qhaliff!!!

Amalina Hussain berkata... [Reply to comment]

bestnyeeeeee Qhaliff..happy birthday budak comell.. :)

Shalimar berkata... [Reply to comment]

uisshh..akak ni ke yg buat?cntek...xklusif rrrr..

nora berkata... [Reply to comment]

Cantiknya kak nina

nora berkata... [Reply to comment]

Cantiknya kak nina

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

memang sebiji muka qhaliff...geram betul nengok kek tu, untung qhaliff..

Sheila Salim berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum. wahh cantik sangat kek Qhaliff ni.. hehe muncung bibir tu ...

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Cantik tu kek qhaliff. Tempah kat mana ni BA ☺

Mrs Velentine berkata... [Reply to comment]

happy birthday qhalif..wah cantik kek

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

cantiknya kek qhalifff..

noorliana zamri berkata... [Reply to comment]

cantiknya kek....selamat hari jadi qhaliff

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Perghh kek muncung...3D lagi..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Selamat Hari lahir budakk tiuttt ..
Kiutt miutt la kek dia sebijik tu ..tgk tang mulut kek tu hahaha ...
Selamat hari lahir semoga panjang umur murah rezeki ..Semoga jd anak yg soleh ya !!

Abhamz berkata... [Reply to comment]

selamat hari jadi.....selamat hari jadi....selamat hari jadi....semoga sentiasa sihat dan dengar cakap ibu bapa serta dilindungi Allah SWT selalu.

YanaUjang berkata... [Reply to comment]

happy birthday qhaliff!! semoga membesar menjadi ank soleh yg sentiasa mendoakan mummy and daddy..

simpan kek tu sikit utk zafirah pliss...hahaha :p

eray ayang berkata... [Reply to comment]

cantik nya kek, mula tengok ingatkan lukisan
kek birthday rupanya

selamat hari jadi qhaliff
moga menjadi anak yang soleh
dunia akhirat

nur farahain berkata... [Reply to comment]

gila comell kot kek tu... rasa sayang nak makan.aahahahahha..

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Qhaliff. Wah, bestnya dia dapat kek secomel ini. Mesti kalau dia dh besar ni, dia tengok pic ni dia akan teruja sbb dpt daddy dia yg mmg kreatif dlm menempah kek ini. Semoga Qhaliff sihat sentiasa dan keluarga abg ben sihat selalu jgk. Happy birthday...

Papa Mifz berkata... [Reply to comment]

wah serius cantik kek tuh...!!!

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

happy befday qhaliff. cntik kek mestila sedap

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

Memang berbeza kek nie...hb Qhaliff..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Limited edition ni..salam ulangtahun Qhaliff..

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Happy birthday qhaliff....yg sentiasa megujakan utk membuka blog bapaknya...si comel yg lebih2 laris berbanding.bapaknya...

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Happy birthday qhaliff....yg sentiasa megujakan utk membuka blog bapaknya...si comel yg lebih2 laris berbanding.bapaknya...

solehah comel berkata... [Reply to comment]

HAPPY 2TH BIRTHDAY QHALIFF YANG COMEL DENGAN BERDUCK FACENYER HIHIHI...SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH YANG DAPAT MENJADI TUKANG DOA UNTUK DADDY N IBUNYA...NANTI...DAN SEMOGA SEPANJANG UMUR QHALIFF DIBERKATI ALLAH....

hana syafiah berkata... [Reply to comment]

Happy birthday Qhaliff.. Cutenya kek....muncung tu yg mahal

Yana Libra berkata... [Reply to comment]

comel & unik kek ni :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI