Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 14 April 2014

Lemah semangat ?

 

Wife bagitau , Qhaliff asyik terjaga dari tidur semalam .. Pas pujuk , tidur balik.. Hurmm .. Apakah kerana tengok binatang yang dia tak pernah tengok ? Kiranya lemah semangat la kot ? Atau sekadar mimpi ngeri bersama Neelofa ? Atau dia mimpi pakai tudung Pigidah kah ???

Photo

Hurmmm.. Nasib baik aku pun tak join sama meracau .. Heee .. Kalau tak ? Sapa nak pujuk aku ??? Hahaha .. Aku tidur luar sbb Qhaliff dah conquer tilam bersama mak dia ..

Lagi satu , risau je dia ngingau dan bagi flying kick kat aku atau sebaliknya ? Heee.. ada dah sejarah terukir mengenainya ..

7 komen :

MissNadia berkata... [Reply to comment]

binatang apa yang dia tak pernah tengok sebelum ni??

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

sekali sekala kena tidur kat luar, biasale tu....Qhaliff takut apa pulak tu?

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wah apakah haiwan itu dan apakah sejarah itu? he he he...

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

sebab tengok kura2 tu ke abg ben

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Aiwahhhhhh.. Sopannya Qhaliff dok mencedok!

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Kesian Qhaliff yer, ada binatang yg menakutkan ke dia tengok tu...

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

olo olo olo bambam nih,tangkap ikan ye, bak ikan utk aunty pija sekilo :p

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI