Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 9 April 2014

Mat ‘Fish’ tul !!!

 

Arghhhh .. Masuk je Aeon Alamanda , dia terus menuju tempat ni .. Kat tempat jual ikan tu haaa .. Tarik kerusi .. dan ..menikmati keindahan ikan ikan keli tu haa ..

Photo: Cuba teka , apa dia tgk tu ?

Photo

Perlu ke aku letak aquarium kat rumah aku ???? Hurm.. Risau ikan takde , dia lak yang dalam tu nanti .. huhu ..

6 komen :

Allene berkata... [Reply to comment]

amboi... aman damai dia tgk ikan.... idea yg bernas... beli akurium kecik je. dia tak leh masuk.

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

comey la qhaliff pakai topi camtu...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Minat betul Qhaliff tengok ikan bro kena bela ikan la pasni...

ezan berkata... [Reply to comment]

belikan la ikan laga, or ikan guppy or paling mudah ikan puyu...tue semua jenis ikan yg less maintenance.
at least tiap hari boleh Qhalif ngadap ikan die kat rumah gak...

cikJu'anne berkata... [Reply to comment]

Ala inche ben...brli hat kecik ja...buh ikan hiasan ja....pastu buh tmpt tinggi yg payah dia nk capai..bdk2 mmg suka...ank sedara sy dtg umah sy siap ternganga tgk aquarium besaq...tp yg syiok tgk time nk bg mkn...x cukup tgn ....tersua2 berebut 2 bradik nk bg mkn

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

suspen tajuknya...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI