Mat ‘Fish’ tul !!!

 

Arghhhh .. Masuk je Aeon Alamanda , dia terus menuju tempat ni .. Kat tempat jual ikan tu haaa .. Tarik kerusi .. dan ..menikmati keindahan ikan ikan keli tu haa ..

Photo: Cuba teka , apa dia tgk tu ?

Photo

Perlu ke aku letak aquarium kat rumah aku ???? Hurm.. Risau ikan takde , dia lak yang dalam tu nanti .. huhu ..

6 ulasan:

  1. amboi... aman damai dia tgk ikan.... idea yg bernas... beli akurium kecik je. dia tak leh masuk.

    BalasPadam
  2. comey la qhaliff pakai topi camtu...

    BalasPadam
  3. Minat betul Qhaliff tengok ikan bro kena bela ikan la pasni...

    BalasPadam
  4. belikan la ikan laga, or ikan guppy or paling mudah ikan puyu...tue semua jenis ikan yg less maintenance.
    at least tiap hari boleh Qhalif ngadap ikan die kat rumah gak...

    BalasPadam
  5. Ala inche ben...brli hat kecik ja...buh ikan hiasan ja....pastu buh tmpt tinggi yg payah dia nk capai..bdk2 mmg suka...ank sedara sy dtg umah sy siap ternganga tgk aquarium besaq...tp yg syiok tgk time nk bg mkn...x cukup tgn ....tersua2 berebut 2 bradik nk bg mkn

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.