Muncung oh Muncung ..

 
Photo

Begitulah adanya ..

6 ulasan:

  1. mahal muncung tu....ramai peminatnya

    BalasPadam
  2. Muncung tu yang payah dicari qhalifff... buat party jemput ye abg qayyum dan kakak sumaiyyah

    BalasPadam
  3. cantik lah kek dier..
    sebijik muka mcm qhalif dier buat :)

    BalasPadam
  4. hahahahha..lawak la qhaliff...
    sbb muncung tu la qhaliff lg femes dr daddy..dan sudah pasti daddy lg jeles sbb smua like qhaliff lebih dr daddy..kannnnn..hahahhahaha

    BalasPadam
  5. cantiknya kek...kreatif sgt...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.