Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 17 April 2014

Rakyat Malaysia mudah dapat tekanan jiwa !

 

Antaranya aku la .. Huhuh.. Kalau aku tak memandu kereta , aku mmg tenang di rumah. Layan movie 3D dengan home teater Pioneer aku yang best tu ..

Tapi kalau kena keluar memandu , aku cukup stress dengan kenderaan yang tak reti reti nak bagi signal bila nak masuk ke laluan kita !!

Nak laju , lantak pi la.. Terbabas , sendiri tanggung la kan ! Jangan terbabas kat kenderaan yang tak terlibat sudah laa .. Kalau rasa tak leh nak kawal part terbabas tu , maka pandu dengan cermat..

Pastu ni  yang tak reti bagi signal tuu ..Apahal ??? Tetiba masuk laluan orang padahal jarak kenderaan tu dah rapat.. Dia main masuk macam tu pulak !

Nak lagi ? Bagi signal bila dah betul betul kat simpang ! Huk alohhhhhhhhhh.. Sebelum tu dia memandu cam cipan nak mengawan.. Slowwwww .. tetiba bagi signal dan terus masuk ke lorong dia.. Yang belakang ni , sah sah terkejut cipan ! Tak jadi mengawan dah ! ARghhhhhhhhh..

Serius , aku leh mati sakit jantung gini.. Kita berhati hati dah … Mai unta padang pasir, dia memandu serupa dia je bayar road tax !

8 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

memang betul pun rakyat malaysia mudah mendapat tekanan jiwa...

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

Hahaha lawakla cte abg ben ni. Org Malaysia mmg gini. No komen, sbb mmg dh trlalu byk. Kdg2 membebel jgk lpstu, lps bebel tu ttbe da lg yg wt perangai sama. urmm

adna^madhiha^ berkata... [Reply to comment]

memang pun gertam jer tgk huhuu tadak keperimanusiaan langsung

permatabiru berkata... [Reply to comment]

setuju la sy pun bw keta under steress..ehh..eh kang diaorg langgar aku lak..gitu lakk perasaannya..kita pula yg risau lebihh

Eyriqazz berkata... [Reply to comment]

Sabar2...Hehehe...

Umie Artoqiemie berkata... [Reply to comment]

macam kat penang baru2 ni.sukahati dia je langgar dah macam need for speed. err

MissNadia berkata... [Reply to comment]

itu satu hal...jem pun boleh bagi tekanan jiwa..stress je rasa bila masuk keta

Suria Shamsudin berkata... [Reply to comment]

org mcm tu aganya masa beli kete xde signal kot.eeiiii..mmg geram. hari2 kena lalui benda yg sama...kadang2 sy siap tunjuk penumbuk...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI