Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 8 April 2014

Saja ajak daddy berlari !

 

Ke Alamanda lagi hari ni ..

Photo

Habis beli barang dapur , dalam perjalanan ke parking kereta , lalu depan kedai BATA .. Aku  ternampak sepasang kasut yang menarik perhatian aku.. Cun designnya ! Warnanya pon warna kegemaran aku .. hehe.. Oren ..

Bila aku masuk , pastinya ‘bayang-bayang’ aku megekor sama .. Mana bisa aku terlepas seorang diri .. hehehe … 

Dalam kedai BATA , aku pon dengan ‘bisnis’ aku dan Qhaliff pon dengan ‘urusannya’nya itu ! Huhuh.. Apakah urusannya itu ? Dia capai sepasang kasut .. Kemudian dia berlari keluar ! Aku tak tau la apa motif dia lari keluar tu !!! Tapi yang pasti dia ketawa riang bila melakukannya ..

Aku kejar dia hingga dapat.. Suka benar dia .. Orang dok tengok pelik je dia masa dia lari dengan kasut tuuu .. hahaha .. ADehh .. Nasib baik tak kena tangkap kerana mencuri ! Hahaha..

Pastu aku on kamera aku .. Bawak masuk ke dalam kedai sekali lagi sebab aku tak dapat kasut aku lagi.. Size takde .. huhuh ..

Dan dia lakukan sekali lagi !!

Photo

Dia lari sambil ketawa ! Huk alohhh .. Daddy kejar sambil ‘control hensem ! Huhuhuhh…

6 komen :

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Hahaha.. nakal Qhaliff ye.. saja lah tu nak ajak Daddy lari2 kat shopping complex eh.. :D

farhana mohamad berkata... [Reply to comment]

haha. adoii.
lain kali buat lagi ye qhaliff.

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

hahaha...

org sekeliling pon ketawakan qhaliff....

Saje la tuu nak kasik daddy exercise.

NS berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. comel kot Qhaliff.. dia tak kasi ayah dia shopping kasut baru ke? haha

permatabiru berkata... [Reply to comment]

hahaha seronok sebab dapat buli daddy dia..

Zuraida Rahim berkata... [Reply to comment]

Seronok tgk gelagat daddy dan anak

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI