Selamat Hari Lahir , Sayang ku !

 

Photo: Selamat Hari Lahir Sayangku .. Muhammad Qhaliff Iman..

Terima kasih buat rakan rakan yg sudi doakan utknya dan ucap selamat buat Qhaliff

Kek  HariJadi khas ini dibuat oleh kak Nina  ... Terima kasihhh ..

Dah masuk tahun ke 2 .. Genap 24 bulan usianya .. Alhamdulillah , membesar dengan bijak dia .. Dah mula selongkar peti ais , mintak makanan daddy dia .. Pandai pilih mainan apa dia nak .. Melarikan diri bila ajak membaca ABC tapi dalam diam , dia baca sendiri sendiri je.. Hahahah.. Pemalu !

Kehadiran dia , menambahkan lagi seri buat aku , wife , keluarga kami , rakan rakan yang mengenali kami terutama di dunia maya ini .. Berkat doa rakan rakan serta tunjuk ajar mahupun teguran yang membina , aku amat amat menghargainya ..

Gambar kat atas ni , adalah gambar kek harijadi yang dibuat khas untuk Qhaliff oleh kak Nina CyberCake. Memang handal la bab bab buat kek gini .. Aku pacak je gambar ni , orang dah kenal air tangannya ! Hehehehe ..  Terima kasih kak Nina ..

Buat isteri tercinta , terima kasih kerana melahirkan bayi yang membawa keindahan dalam hidup kita ..

Selamat Hari Lahir Qhaliff .. Semoga Allah berkati Qhaliff dan kita semua .. Terima kasih juga buat rakan rakan yang ucapkan selamat dan buatkan ucapkan khas untuk Qhaliff .. ..

PS : Ikutkan gambar ni nak keluarkan esok bila dah dapat kek tapi tak tahan … Comel giler ! Hahahaha .. Sori kak Nina.. Hahahaha ..

32 ulasan:

  1. Aku yakin ! Suatu hari nanti pasti Qhaliff bangga dengan hang !

    BalasPadam
  2. happy besday qhaliff iman... semoga menjadi anak yg soleh..

    BalasPadam
  3. Dah makin meningkat usia Qhaliff

    BalasPadam
  4. selamat hari lahir qhaliff iman..:)

    BalasPadam
  5. happy birthday...sama usia dgn anak no 3 saya.

    BalasPadam
  6. Selamat hari lahir Qhaliff. Semoga Qhaliff akan sentiasa di dalam peliharaanNya.. Kelak menjadi insan yang taat kepada suruhanNya dan taat kepada ayah dan ibu..

    BalasPadam
  7. sebaya dengan aisya... happy birthday qhaliff... semoga jadi anak yang soleh dan sentiasa mendoakan ibubapa.. insyaALLAH.. :D

    BalasPadam
  8. happy birthday qhaliff iman...=)

    BalasPadam
  9. peluk cium buat Qhaliff.
    jadi anak yg soleh

    BalasPadam
  10. peluk cium buat Qhaliff.
    jadi anak yg soleh

    BalasPadam
  11. selamat hari lahir qhaliff si comel..moga membesar jadi anak yang soleh dan bijak..

    *kek memang lawa kebabom..sebijik rupa qhaliff kat situ*

    BalasPadam
  12. Selamat ulangtahun kelahiran Qhaliff..
    serius kek tu comel...wajah comel qhaliff dgn muncung tu dpt dikenalpasti dgn baik sekali..

    BalasPadam
  13. Selamat ulangtahun kelahiran Qhaliff..
    serius kek tu comel...wajah comel qhaliff dgn muncung tu dpt dikenalpasti dgn baik sekali..

    *aiyak komen sebelumnya dgn akaun gmail wife...hehe

    BalasPadam
  14. Happy Birthday Qhaliff...semoga menjadi anak yang soleh, sentiasa diberi kesihatan yang baik serta sentiasa di dalam perlindungan yang Esa insyaAllah...

    Same age dengan anak saya yang ke 6 (^^)

    BalasPadam
  15. selamat hari lahir Qhaliff..
    Moga kuat dan sihat dalam mengharungi kehidupan seharian dan moga menjadi anak yang baik dan mendengar kata.. amin..

    psstt: lawalah kek tu.. ;) + sebaya dengan anak saya.. dak Nuha.. dak Qhaliff awal, dak Nuha hujung bulan ni.. ;)


    BalasPadam
  16. Happy Birthday Qhalif Iman yg ke 2...Semoga menjadi anak yg soleh dan kebanggaan ibu bapa... Sama tarikh lahir dgn anak saya Putri Nur Iris Imani - 1 yrs old...

    BalasPadam
  17. Cantiknya kek dia.. Happy birthday Qhaliff

    BalasPadam
  18. Happy Birthday Qhalif Iman yg ke 2. Semoga menjadi anak yg soleh dan kebanggaan ibu bapa dunia akhirat.. Sama tarikh lahir anak saya Putri Nur Iris Imani, 1 tahun..

    BalasPadam
  19. happy besday muhammad qhaliff iman..
    semoga qhaliff sihat sllu, pjg umo, murah rezeki & jadi ank yg soleh bt kedua ibubapa..
    xlama lg qhaliff nk dpt adik..jd abg long yg baik & maintain comey tau..
    syg dia...

    BalasPadam
  20. hAPPY birthday qhaliff, sama ngan ammar...

    BalasPadam
  21. salam. Happy Birthday to Qhaliff :)

    BalasPadam
  22. Sanah helwah Muhammad Qhaliff Iman. Kek comey utk anak yg comel. Jgn nnt abg ben pun mnta kak nina wat keke rupa gitu utk abg ben dah. haaahaa

    BalasPadam
  23. comey nyee kek, duckface tu pntg! haha

    hepi burfday qhaliff! moga jd anak soleh :)

    BalasPadam
  24. selamat hari lahir Qhaliff Iman...memang beruntunglah daddy dan mummy Qhaliff kerana dapat anak yang secomel dan sebaik Qhaliff....sedar tak sedar sudah 2 tahun saya ikuti perkembangan Qhaliff tanpa jemu...InsyaAllah masa yang akan datang tentu lebih seronok lagi.

    BalasPadam
  25. Happy birthday! Hari2 baca blog ni sebab nak baca pasal qhaliff. Comel na! hahah

    BalasPadam
  26. selamat hari lahir qhaliff..
    kek yg terbaek pernha shark tgk.
    hehe..

    BalasPadam
  27. selamat hari lahir qhaliff.. tu pun td terbaca kat blog mat gebu @ pak tua hehe...

    BalasPadam
  28. Alhamdulillah.. dah 2 tahun ye qhaliff iman. selamat hari lahir qhaliff. semoga membesar dengan baik dan jadi anak yg soleh untuk ibu dan ayah :)

    BalasPadam
  29. Happy Birthday Qhaliff Iman...tak sangka kejap je da berumur 2 tahun...macam baru je lagi baca entri2 pasal Qhaliff masa lepas lahir dulu...hee

    BalasPadam
  30. Salam...Selamt hari lahir Qhaliff semoga membesar jadi anak yang soleh, uantie geram tengok muncung Qhaliff tu...

    BalasPadam
  31. happy birthday qhaliff moga menjadi anak yg soleh dan insan pekerti mulia

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009