Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 2 April 2014

Selamat Hari Lahir , Sayang ku !

 

Photo: Selamat Hari Lahir Sayangku .. Muhammad Qhaliff Iman..

Terima kasih buat rakan rakan yg sudi doakan utknya dan ucap selamat buat Qhaliff

Kek  HariJadi khas ini dibuat oleh kak Nina  ... Terima kasihhh ..

Dah masuk tahun ke 2 .. Genap 24 bulan usianya .. Alhamdulillah , membesar dengan bijak dia .. Dah mula selongkar peti ais , mintak makanan daddy dia .. Pandai pilih mainan apa dia nak .. Melarikan diri bila ajak membaca ABC tapi dalam diam , dia baca sendiri sendiri je.. Hahahah.. Pemalu !

Kehadiran dia , menambahkan lagi seri buat aku , wife , keluarga kami , rakan rakan yang mengenali kami terutama di dunia maya ini .. Berkat doa rakan rakan serta tunjuk ajar mahupun teguran yang membina , aku amat amat menghargainya ..

Gambar kat atas ni , adalah gambar kek harijadi yang dibuat khas untuk Qhaliff oleh kak Nina CyberCake. Memang handal la bab bab buat kek gini .. Aku pacak je gambar ni , orang dah kenal air tangannya ! Hehehehe ..  Terima kasih kak Nina ..

Buat isteri tercinta , terima kasih kerana melahirkan bayi yang membawa keindahan dalam hidup kita ..

Selamat Hari Lahir Qhaliff .. Semoga Allah berkati Qhaliff dan kita semua .. Terima kasih juga buat rakan rakan yang ucapkan selamat dan buatkan ucapkan khas untuk Qhaliff .. ..

PS : Ikutkan gambar ni nak keluarkan esok bila dah dapat kek tapi tak tahan … Comel giler ! Hahahaha .. Sori kak Nina.. Hahahaha ..

32 komen :

Hariz berkata... [Reply to comment]

Aku yakin ! Suatu hari nanti pasti Qhaliff bangga dengan hang !

dak eina berkata... [Reply to comment]

happy besday qhaliff iman... semoga menjadi anak yg soleh..

Wafi Remli berkata... [Reply to comment]

Dah makin meningkat usia Qhaliff

fatihah fazlin berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir qhaliff iman..:)

jamian sarif berkata... [Reply to comment]

happy birthday...sama usia dgn anak no 3 saya.

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Selamat hari lahir Qhaliff. Semoga Qhaliff akan sentiasa di dalam peliharaanNya.. Kelak menjadi insan yang taat kepada suruhanNya dan taat kepada ayah dan ibu..

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

sebaya dengan aisya... happy birthday qhaliff... semoga jadi anak yang soleh dan sentiasa mendoakan ibubapa.. insyaALLAH.. :D

hayatunfadzila berkata... [Reply to comment]

happy birthday qhaliff iman...=)

Petak Bunga berkata... [Reply to comment]

peluk cium buat Qhaliff.
jadi anak yg soleh

Petak Bunga berkata... [Reply to comment]

peluk cium buat Qhaliff.
jadi anak yg soleh

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir qhaliff si comel..moga membesar jadi anak yang soleh dan bijak..

*kek memang lawa kebabom..sebijik rupa qhaliff kat situ*

norsaritanaini berkata... [Reply to comment]

Selamat ulangtahun kelahiran Qhaliff..
serius kek tu comel...wajah comel qhaliff dgn muncung tu dpt dikenalpasti dgn baik sekali..

EjamOthman berkata... [Reply to comment]

Selamat ulangtahun kelahiran Qhaliff..
serius kek tu comel...wajah comel qhaliff dgn muncung tu dpt dikenalpasti dgn baik sekali..

*aiyak komen sebelumnya dgn akaun gmail wife...hehe

Najdah Mohammed Hussain berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Qhaliff...semoga menjadi anak yang soleh, sentiasa diberi kesihatan yang baik serta sentiasa di dalam perlindungan yang Esa insyaAllah...

Same age dengan anak saya yang ke 6 (^^)

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir Qhaliff..
Moga kuat dan sihat dalam mengharungi kehidupan seharian dan moga menjadi anak yang baik dan mendengar kata.. amin..

psstt: lawalah kek tu.. ;) + sebaya dengan anak saya.. dak Nuha.. dak Qhaliff awal, dak Nuha hujung bulan ni.. ;)


noorul c-qeen berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Qhalif Iman yg ke 2...Semoga menjadi anak yg soleh dan kebanggaan ibu bapa... Sama tarikh lahir dgn anak saya Putri Nur Iris Imani - 1 yrs old...

Zuraida Rahim berkata... [Reply to comment]

Cantiknya kek dia.. Happy birthday Qhaliff

noorul c-qeen berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Qhalif Iman yg ke 2. Semoga menjadi anak yg soleh dan kebanggaan ibu bapa dunia akhirat.. Sama tarikh lahir anak saya Putri Nur Iris Imani, 1 tahun..

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

happy besday muhammad qhaliff iman..
semoga qhaliff sihat sllu, pjg umo, murah rezeki & jadi ank yg soleh bt kedua ibubapa..
xlama lg qhaliff nk dpt adik..jd abg long yg baik & maintain comey tau..
syg dia...

permatabiru berkata... [Reply to comment]

kreatif cantik kek tu

Mohd Shahazrin berkata... [Reply to comment]

hAPPY birthday qhaliff, sama ngan ammar...

Cik Itah@RRP berkata... [Reply to comment]

salam. Happy Birthday to Qhaliff :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

Sanah helwah Muhammad Qhaliff Iman. Kek comey utk anak yg comel. Jgn nnt abg ben pun mnta kak nina wat keke rupa gitu utk abg ben dah. haaahaa

Fariehan Ibrahim berkata... [Reply to comment]

comey nyee kek, duckface tu pntg! haha

hepi burfday qhaliff! moga jd anak soleh :)

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir Qhaliff Iman...memang beruntunglah daddy dan mummy Qhaliff kerana dapat anak yang secomel dan sebaik Qhaliff....sedar tak sedar sudah 2 tahun saya ikuti perkembangan Qhaliff tanpa jemu...InsyaAllah masa yang akan datang tentu lebih seronok lagi.

Aidateddy Zahiri berkata... [Reply to comment]

Happy birthday! Hari2 baca blog ni sebab nak baca pasal qhaliff. Comel na! hahah

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir qhaliff..
kek yg terbaek pernha shark tgk.
hehe..

Azura Aziz berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir qhaliff.. tu pun td terbaca kat blog mat gebu @ pak tua hehe...

Cik Ayu berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. dah 2 tahun ye qhaliff iman. selamat hari lahir qhaliff. semoga membesar dengan baik dan jadi anak yg soleh untuk ibu dan ayah :)

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Qhaliff Iman...tak sangka kejap je da berumur 2 tahun...macam baru je lagi baca entri2 pasal Qhaliff masa lepas lahir dulu...hee

nasa mulia berkata... [Reply to comment]

Salam...Selamt hari lahir Qhaliff semoga membesar jadi anak yang soleh, uantie geram tengok muncung Qhaliff tu...

Rosniena berkata... [Reply to comment]

happy birthday qhaliff moga menjadi anak yg soleh dan insan pekerti mulia

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI