Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 16 April 2014

Selfie oh selfie !

 

Dulu , orang kata amik gambar sendiri tu .. org yg syok sendiri ..
Perghhh.. semua dah patah balik ke batang hidung sendiri .. Apa dah jadi ni ? Huhuh ..

Selfie tanda yakin ? Eh , ari tu kata tanda punya penyakit mental ? Huhuh..

Aku pun suka gak selfie tapi lebih pada ke cermin laa .. Tu pun selepas selesai workout .. heee ..

Kalau dulu , segan nak berposing gini .. Apakah manusia di zaman sekarang ni , semakin cute ? Atau benarlah kata mereka … manusia zaman ni semakin berkeyakinan tinggi ..

Hurm.. pendapat aku ? Selfie je laaa ! Asalkan gambar sendiri ! Jangan amik gambar orang pastu kata gambar sendiri , dah la ! Tu bukan selfie tapi tunggu dimaki !

7 komen :

Sue Sopian berkata... [Reply to comment]

confident suatu kemestian.. kehkehkeh..
selfie sajo.. :D

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Memang konfem kena makilah jika gambar orang buat macam gambar sendiri.

MissNadia berkata... [Reply to comment]

sebab berkeyakinan tinggi la seseorang itu akan berselfie :D

~Nor Arena~ berkata... [Reply to comment]

SETUJU!!!!!!!!!!!!!!! ^_^

ina selfie bila nk start buat kerja.. tandanya ina akan mulakan hari baru dengan nafas yg segar.. so, selfie tu msti la.. hahahaha.

saladinclothing berkata... [Reply to comment]

Ada bear

hana syafiah berkata... [Reply to comment]

Comey nya bear tu....kihkih

Afandi Othman berkata... [Reply to comment]

Sekarang ni orang selfie. Lepas tu edit dulu yang mana patut. Baru la post kat social network. Haha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI