Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 22 April 2014

Seminggu lagi ..

 

Bersediakah sudah Qhaliff dan daddy nak pikul tanggungawab besar ni ? Anak perempuan wooo .. Bukan senang nak membesarkan anak perempuan ni .. Huhuhuh …

Qhaliff dah ada ciri ciri abang dah .. Garang , pelindung dan paling penting , dah bijak lindung harta peribadinya sendiri ! Hahahah.. Tak kasi orang amik wooo ..

Masalahnya nanti … Bila balik pantang ! Arghhhh .. Wife nak bawak Qhaliff sekali . Mana boleh ! Huhuhu. Lama tuuuu .. Aku ada keje kat KL ni.. Nak ikut duduk sekali tu , sepanjang berpantang tu .. susah gak laa.. Nak kena cari rezeki untuk keluarga gak .. huhuh..

7 komen :

Zamani Abe berkata... [Reply to comment]

hehe.. appn all the best ben

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

Insyaallah , pasti Qhalif akan jadi abg yg baik . Biasa nya memula mmg akan manja manja sket tapi lama lama dia la yg paling akan jaga adik

Lydia Miza berkata... [Reply to comment]

Mesti dup dap dup dap kan? Moga lancar smuanya... Amin

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

ada yang demam rindu

Nani berkata... [Reply to comment]

saya pun doakan semoga semuanya selamat...

Nani berkata... [Reply to comment]

@Miss Moon betul tu...

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

perempuan ..alhamdulillah..dah sepasang..hehe..tahniah dan all the best abang ben

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI