Set Baby Quilt untuk adik Qhaliff !

Kena tempah dulu .. Heheheh .. Sebab ni ekslusif ! Haaa.. Tak kuar banyak banyak wooo .. Hehehehe ..

 


Ada macam macam lagi rekabentuk .. Leh tengok kat Tempahan Customer Set Baby Quilt 02 2013 dan kalau nak tau dengan lebih lanjut , sila ke LovelyKhaisya..

Ni list harga utk kain panel bergambar....

Set utk quilt ada 3 jenis...

1. Set A
Quilt sahaja - RM150

2. Set B
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
RM220

3. Set C
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
-1 bantal karipap@ NB pillow
RM245

-Harga tidak termasuk kos pos

-Tempahan ambik masa 3-4 minggu...


Yg ni lak utk kain cotton cadar/ japanese cotton

1. Set A
Quilt sahaja - RM120

2. Set B
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
RM180

3. Set C
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
-1 bantal karipap@ NB pillow
RM205

-Harga tidak termasuk kos pos

-Tempahan ambik masa 3-4 minggu...

Haaa.. Amacamm ?

2 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.