Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 29 April 2014

Set Baby Quilt untuk adik Qhaliff !

Kena tempah dulu .. Heheheh .. Sebab ni ekslusif ! Haaa.. Tak kuar banyak banyak wooo .. Hehehehe ..

 


Ada macam macam lagi rekabentuk .. Leh tengok kat Tempahan Customer Set Baby Quilt 02 2013 dan kalau nak tau dengan lebih lanjut , sila ke LovelyKhaisya..

Ni list harga utk kain panel bergambar....

Set utk quilt ada 3 jenis...

1. Set A
Quilt sahaja - RM150

2. Set B
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
RM220

3. Set C
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
-1 bantal karipap@ NB pillow
RM245

-Harga tidak termasuk kos pos

-Tempahan ambik masa 3-4 minggu...


Yg ni lak utk kain cotton cadar/ japanese cotton

1. Set A
Quilt sahaja - RM120

2. Set B
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
RM180

3. Set C
-1 Quilt 
-1 bantal tidor (14"x10")
-2 bantal peluk (17"x8")
-1 bantal karipap@ NB pillow
RM205

-Harga tidak termasuk kos pos

-Tempahan ambik masa 3-4 minggu...

Haaa.. Amacamm ?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI