Tak bergerak langsung !

 

Fuhh.. penat betul dia .. Bangun kul 7 pagi .. Pastu kacau mak pak dia .. sampai kul 2 petang .. Paksa tidur pon tak nak .. Dalam dok main dan gelak dengan mak dia , tau tau .. terlena atas sofa ni !

Ada kawan tanya nape tak alihkan ? Sebab kalau angkat dia , confirm terjaga dan menangis .. Jadi biarkan je dulu .. Lagi pun nak bangunkan  juga nanti .. Nak keluar gi umah mak aku.. Dan dia sambung tidur dalam kereta .. huhuhu..

Memula aku macam tak percaya yang dia tak bergerak langsung.. Aku tengok balik ada ‘details’ gambar sebelum ni .. Tengok masa gambar di snap. Yelah , 2.29 petang dan yang kedua .. 3.24 … huhu .. Dasat aihh..

Aku angkat dia , berpeluh sedikit belakang dia .. Patut la selesa je…

2 ulasan:

  1. haha comel je tidur tu. Haihh tak lenguh pulak tidur macam..

    BalasPadam
  2. anak N pun kekadang bila dah penat sangat tak gerak langsung :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.