Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 22 April 2014

THE IZZI & THE APOSTROPHE

 

Assalamualaikum and hello..

I'm natural-light photographers that works on-location in Kota Bharu and willing to travel all over the world if you want me to be there only.Love to capture modern couple with fine art and Malaysia lifestyle wedding photography.

I'm very grateful for everyday that i can spend documenting love as I see it,with my heart.Spending time with those I already know and just being in the the moment with you and those you care about and its make me smile inside and out.

Getting to know your family,being able to witness your big day,get to caturing your joyfull moment,your laugh,smiles,and hugs..it warms my heart and always make me happy.

We look forward to capturing all the sweetness of your life.

Sincerely
(Mohamad Azizi Azahazuhari)

Founder | the izzi ( Lifestyle and fine art wedding photographer)
Senior Photographer at | The Apostrophe


Tu kira muqaddimah la untuk pengenalan tentang saya.

Apa beza THE IZZI & THE APOSTROPHE?

Ok,the izzi adalah personal page untuk saya manakala the apostrophe adalah page untuk team saya yang terdiri dari saya dan Sham Khaleefa selaku senior photographer,seorang videographer,dan seorang junior photographer.Album yang kami create pon lain dari yang lain,nak tau meh kita bincang secara private.

Apa pakej yang disediakan?

Untuk mengetahui tentang pakej yang disediakan,boleh PM dekat facebook saya atau dekat personal page saya (THE IZZI).Namun begiru jika dah ada bajet yang tertentu kita boleh berbincang untuk memberikan yang terbaik untuk anda.Yang paling spesel,anda boleh menabung dengan kami dengan membayar sikit sikit.Kira macam main kutu gituuu.

Shoot orang kahwin je ke?

Semua benda yang boleh shoot saya akan shoot.Tak semestinya wedding je.Tapi bersyarat,shoot biarlah mengikut syariat islam yang telah ditetapkan.saya dan jugak team saya tak akan shoot pre wedding,shoot couple,dan tidak akan sesekali shoot jika customer tidak menutup aurat.

Nak tanya lebih lanjut sila lah berkunjung ke Facebook saya atau Personal Page saya atau Page Team saya.

My Facebook : https://www.facebook.com/ggyue
Personal Page : https://www.facebook.com/theizziphotography
Team THE APOSTROPHE Page :https://www.facebook.com/theapostrophy

4 komen :

Nurul Atiqah Ahmed berkata... [Reply to comment]

bagus team ostad jiji ni..
moga bisnes beliau terus sukses. ameen... :)

WGM berkata... [Reply to comment]

Kemah keming la ostad jiji ngarey...haha

zahirian berkata... [Reply to comment]

BAGUSNYE..BARULA BERKAT BISNES..

nUyUL nAdHiRaH berkata... [Reply to comment]

sham khaleefa ni OP saya masa kawen dulu. Hasil gambar sgt2 tak mengecewakan...;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI