Wardina merajuk ? Aku pun merajuk juga !

 

Dari Fan Page Wardina Safiyyah OfficialPage .. Setelah aku potong bahagian yang aku anggap merajuk tu ..

image

 

Dan aku punya .. Kebetulan pulak yer ? Memasing ‘merajuk’ eh ? Dan aku , apa hal lak merajuknya ???

image

 

Susah la bila orang tak nak paham walhal mudah je nak paham .. Iskh.. Dan tak bagusnya , dikaitkan pulak dengan ahli keluarga .. Huhuh.. Aparaaa …

7 ulasan:

  1. uishhh... awat merajuk-rajuk ni. tak best le gitu. bukan dosa pun citer pasal anak. banyak ilmu yg boleh share dgn semua orang.

    BalasPadam
  2. uishh jgn ar majok Ben.. nanti majok2 org kata "mcm awek je nak majok2" hahahah
    biasalah manusia.. semua pn kalau boleh x puas ati.. phuiittt

    BalasPadam
  3. Aah citer je lah pasal anak..biarkan pasal orang lain, takmo merajuk eh en ben..

    BalasPadam
  4. ilek la abg ben, toksah dok majuk sgt...

    ala biase la tu, bukan semua orang suke kite,bukan semua orang suke dengar cerite kite...

    BalasPadam
  5. alahai abg ben...xmo merajuk2 la...biar ape pun org len kate,kami2 ni msih setia menunggu post2 terkini & pic2 qhaliff yg pp labuh comey tu...plezzzzz...jgn ok...
    nanti kami nk tau perkembangan lil gurl lakkk...plez plez plez...

    BalasPadam
  6. jangan merajuk En Ben, yang macam tu cuma 2 atau 3 orang je....yang suka berpuluh ribu tu, jadi teruskan apa yang ada sekarang....tetap sokong 100 peratus

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.