100 booth menanti untuk disewa #MegaBazaar2014

 

Menarik ni !!

Kepada anda yang begitu aktif berniaga secara online di laman sosial Instagram dan Facebook umapamanya, ini adalah peluang keemasan untuk kita berniaga secara offline. “.

Tinggal 100 booth ! 500 booth dah abis ditempah dalam masa seminggu selepas dibuka ! Haaa.. Takkan nak lepaskan peluang untuk berniaga di Bazaar Usahawan Online terbesar di Malaysia ni ? Iskhh.. rugi ! Dapat kumpul network gakk woo ..

 

MEGA BAZAAR WEB BANNER 500X300 TINGGAL100

Rasanya dengan kehadiran 50 selebriti terkenal seperti Neelofa, Hanez Suraya, Yana Samsudin, Adira, Afdlin Shauki, Amer Forteen pastinya membuatkan Mega Bazaar 2014 ni menjadi tumpuan ramai !

Bagi yang berminat nak mengetahui dengan lebih lanjut atau nak booking booth , sila hubungi +60 12 292 0131 segera !!

Tinggal 30 hari je lagi !!

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.