3 hari lagi ..

 

Patutnya due date semalam .. Tapi masih lom ada apa apa tanda.. Qhaliff pon dah tak sabar nak ada kawan.. Sian dia ..

Kekadang dia gi kat perut mak dia ..

“ Babyyy.. “.

Dia usap. Aku usap , dia tampar muka aku ! Huhhhh..

Photo

Tak sabar dan takut jugak .. 5hb , wife.. manakala ayah aku lak 8hb operation .. Minggu yang penuh ujian untuk aku.

Qhaliff , dah sedia nak jadi abang. Dah boleh suruh angkat itu ini .. Tapi kena tengok gak la.. Kalau mood ke laut , entah apa apa dia angkat bagi kita… Huhuuu ..

8 ulasan:

  1. alahaii budak sorang ni.. culik kang baru taw...asal comel sngt?

    inshahAllah d permudahkan semuanya...

    BalasPadam
  2. haha, comeinya qhaliff~ moga tabah dengan ujianNya :)

    BalasPadam
  3. In sha Allah e'thing will be fine , abg Ben. Amin.

    BalasPadam
  4. semoga semuanya baik baik sahaja insyaallah~

    BalasPadam
  5. Dugaan untuk aben dan family , moga semua urusan rawatan ayah aben n proses kak zila bersalin dipermudahkan .. Aaminn ..

    Pasni abg qhaliff kene tolong daddy bakar ikan utk mummy :p

    BalasPadam
  6. Moga semua Allah permudahkan..amin..

    BalasPadam
  7. Suka baca blog en ben.semoga dengan kehadiran org baru dlm keluarga akan tambahkan lagi keberkatan dan sentiasa dimurahkan rezeki.sy selaju dgr org kata anak nih lubuk pahala kita.semoga khalif dan bakal adik dia menjadi anak2 yang soleh...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009