Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 2 Mei 2014

3 hari lagi ..

 

Patutnya due date semalam .. Tapi masih lom ada apa apa tanda.. Qhaliff pon dah tak sabar nak ada kawan.. Sian dia ..

Kekadang dia gi kat perut mak dia ..

“ Babyyy.. “.

Dia usap. Aku usap , dia tampar muka aku ! Huhhhh..

Photo

Tak sabar dan takut jugak .. 5hb , wife.. manakala ayah aku lak 8hb operation .. Minggu yang penuh ujian untuk aku.

Qhaliff , dah sedia nak jadi abang. Dah boleh suruh angkat itu ini .. Tapi kena tengok gak la.. Kalau mood ke laut , entah apa apa dia angkat bagi kita… Huhuuu ..

8 komen :

aisyah ambris berkata... [Reply to comment]

alahaii budak sorang ni.. culik kang baru taw...asal comel sngt?

inshahAllah d permudahkan semuanya...

Mira berkata... [Reply to comment]

haha, comeinya qhaliff~ moga tabah dengan ujianNya :)

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

Tahniah

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

In sha Allah e'thing will be fine , abg Ben. Amin.

Iola berkata... [Reply to comment]

semoga semuanya baik baik sahaja insyaallah~

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

Dugaan untuk aben dan family , moga semua urusan rawatan ayah aben n proses kak zila bersalin dipermudahkan .. Aaminn ..

Pasni abg qhaliff kene tolong daddy bakar ikan utk mummy :p

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Moga semua Allah permudahkan..amin..

aliD berkata... [Reply to comment]

Suka baca blog en ben.semoga dengan kehadiran org baru dlm keluarga akan tambahkan lagi keberkatan dan sentiasa dimurahkan rezeki.sy selaju dgr org kata anak nih lubuk pahala kita.semoga khalif dan bakal adik dia menjadi anak2 yang soleh...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI