Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 11 Mei 2014

Ada budak cemburu !!

 

Mak dia pegang dia ,  dia ok !

Mak dia dukung adik dia , dia ok !

Mak dia susukan adik dia , dia ok !

Mak dia borak ngan adik dia  , dia ok !

Photo: Belai adik..

Tapi bila aku yang bermain dengan adik ??? Dia ok jer .. Kecuali bila aku dukung , dia baling abis segala barang kat aku !

Memula aku ingat dia tak kasi aku pegang dia .. tapi rupanyaaa .. dia cemburu !! Huhuhuh..

Lama gak ni nak kasi dia cool… huhu ..

7 komen :

shahida rahim berkata... [Reply to comment]

so cute lah qhaliff ni

Ieka Farhana berkata... [Reply to comment]

hehe dah pandai jeles eh qhaliff

mama amir berkata... [Reply to comment]

alahai...cemburu dengan ayah dia...comei pulak aksi qaliff...

Safiyah berkata... [Reply to comment]

amik masa jgk nk kasi abg xcemburu. hehe. xpe. pasni sure kamcing ngn adik kn abg qhaliff kn :)

Niena Muhammad berkata... [Reply to comment]

memula mmg camni laa.. baby.. hehe

Insyirah Ramlan berkata... [Reply to comment]

cemburu beno sampai campak semua barang..hahaha

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahaha..sebba bapanyer yang selalu jaga die..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI