Bedak Arab Kokuryu - Super Summer Cake? Apa tu?

 

clip_image002clip_image002[4]

Bedak Kokuryu atau juga dikenali sebagai Bedak Arab adalah bedak padat muka yang dihasilkan secara saintifik dengan menggabungkan fungsi bedak, pelembap dan ‘foundation’. Fungsi 3 dalam 1.

Bedak Arab Kokuryu merupakan formula kecantikan yang unik dan sesuai untuk semua jenis kulit. Ianya mampu melindungi kesan parut , jeragat dan jerawat di muka.

Bedak ini amat-amat mendapat sambutan hangat di Singapura, Brunei serta kini di Malaysia.

Banyak kelebihannya menggunakan Bedak Arab Kokuryu…

1. Amat Menjimatkan – Ia berfungsi dan bertindak 3 dalam 1. Sebagai pelembab, foundation dan alas bedak. Dengan satu bedak sahaja boleh lakukan 3 fungsi untuk kulit muka.

2. Sesuai untuk semua – Warnanya amat semulajadi. Ia mampu berubah mengikut aliran darah pemakai, tak kira berkulit gelap, sawo matang, cerah, putih dan sebagai nya serta untuk mekap di pelbagai majlis/acara. Juga sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, normal)
3. Kemas dan sekata – Walaupun tidak mahir dengan amalan kecantikan kulit anda sendiri boleh lakukannya dimana dengan sapuan ringkas memadai untuk hasil kulit kelihatan halus, lembut bercahaya dan terasa ringan. Kulit akan tampak kemerah-merahan, tidak berminyak dan terasa seolah-olah tidak memakai apa-apa bedak atau mekap

4. Merawat - Selain menutup cela dan mengekalkan kelembapan semulajadi kulit, ia juga mengecutkan jerawat dan melindungi kulit dari penggelapan akibat terik matahari (berpelindungan UV)

5. Tahan lama- selama lebih 8 jam walau dalam keadaan berpeluh atau berhujan/basah, malah ia tidak melekat pada kain tudung, tisu atau sapu tangan. Menariknya bedak ini juga memiliki haruman wangi sepanjang pemakaian.

6. Tidak melekat pada kain – Sifatnya yang tidak melekat pada tudung dan kain.

7. Tetap kelihatan cantik walaupun dalam keadaan berpeluh.

8. HALAL – Inilah yang paling penting. Ianya Suci, Halal dan boleh dibawa SOLAT.

image

Bedak Arab Kokuryu – Super Summer Cake

HARGA BORONG ( STANDARD)

Kod 01 5PCS - 20 PCS = RM28/PC

Kod 02 21 PCS - 40 PCS = RM27/PC

Kod 03 41 PCS – 60 PCS = RM26/PC

Kod 04 61 PCS – 80 PCS = RM25/PC

Kod 05 81PC- 99 PCS = RM24/PC

HARGA BORONG ( SUPER)

Kod 06 100 PCS = RM22/PC

Kod 07 300PCS = RM21/PC

Kod 08 500 PCS = RM20/PC

 

Untuk keterangan lebih lanjut , sila ke http://www.yayaeleganz.com/

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.