Berkat Dhuha ..

 

Lama tak buat solat Dhuha. Sibuk sangat dengan urusan dunia ! Cuai dan lalai ! Huh…

Pagi ni aku buat .. Pastu aku teringat tab Samsung aku yang dah sebulan tak leh charge tu.. Plan nak gi Low Yat pagi tadi untuk repair.. Sebelum tu , aku try charge .. Mana la tau kan ? Kot kot …

Tiba-tiba ? Ehhh ..

Photo

Huhuh… Rezeki rezeki .. Jimat dah duit .. Alhamdulillah ..

Photo

Tak larat dah nak tukar tukar phone .. Tapi nampak S5 cam best jeer !

6 ulasan:

  1. Berkat dhuha. fon x ble cas pun jd ok.. :)

    Memang banyak kelebihan solat dhuha terutamanya untuk rezki.. kita terutamanya saya je yg malas buat.. :(

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah ..selamat duit ..
    Saya punya tabpon kena takleh nak cas aritu ..dah bawak g kat kedai kedai bukan kedai SAMSUNG pastu diaorg ckp tak leh nak buat kalau nak tahu kena tinggal atau bawak g SAMSUNG la ..Sebab SAMSUNG tu jauh lewat bwk pegi ...masa pegi kedai tutup ..Bawak blk kat umah TERSADAI dua tiga hari tergerak nak cas...Yeyy hidup balik seperti sediakala >>ALHAMDULILLAH ..

    BalasPadam
  3. alhamdulillah jimat duit.....

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah la tak perlu repair... Zumal ada phone Sony dah banyak bulan tak guna sebab tak leh caj... Sayang sangat sebab camera dia ok... Kat Perlis susah nak servis phone, mahal gila :)

    BalasPadam
  5. Tidak terduga namun bila Allah mengatakan kunfayakun..maka tiada yang mustahil..alhamdulillah..

    BalasPadam

Histats

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI