Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 31 Mei 2014

Bila mau potong rambut ni ??

 

Hurmmm .. Panjangnyaaaaa rambuttt !! Ramai geram jer  tengok ! Bila nak dapat gunting , aku pun tak tau laaaa ..

Photo

Photo

Dapat ‘touch up ‘ kat telinga dia je pon dah ok tu.. Tapi camana haaa.. Baru masuk kedai gunting rambut , dah teriak.. Sekarang ni , pandai dah teriak sampai muntah.. Dulu tak reti la gak.. Amboiii .. Dah pandai main psikologi ngan daddy ni..

Tak pe la.. Minggu depan , kita balik KL .. serah tugas ni pada Acik yer.. Dia bawak gi kedai .. tau la nak buat camana ..

Nak jadi Kenji Ryukendo la sangat yer .. heeee..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI