Dah boleh ngam !

 

Akhirnyaa ! Akhirnyaaa .. Qhaliff dah leh terima kehadiran adiknya malah dia pulak sekarang sibuk nak jaga ! Hahahahah .. Siap ajak aku duduk sebelah dia , borak ngan Zahra !

Si abang ni tampak lebih penyayang berbanding adiknya yang aku rasa leh tahan garangnya nanti .. Huhuhu.. Ini mesti ikut daddy dia punya perangai ni .. Perangai Qhaliff yang garang tapi dalam hati ada taman tu , bukan perangai mak dia.. Gabungan tuu.. Hahaha… Nak jugakkk tuuu ..

Hurmm… Camana pon , aku kena pantau woooo.. Risau gak ! Maklumlah , belum berakal memasing .. Heeee..

13 ulasan:

  1. Selalu menunggu perkembangan qhaliff dan zahra.... :-)

    BalasPadam
  2. hehehehe...abg long dh start cayang adik zahra eh...mcm tu la good boy..
    abg long jg adik baik2 tau...nanti adik dh besar skit..dh leh jd kawan kuntau...hehehehe

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum Zahra Nur Iman..alhamdulillah secomel namanya..abang Qhaliff jaga adik..terbaiklah..tapi hati hati abang ben..kena awasi sentiasa..hehe..lepas ni Qhaliff berselfie dengan adik ye..tak sabar nak tengok.. (,")v

    BalasPadam
  4. Abang long jaga adik baik-baik ye..

    BalasPadam
  5. Semoga terus sihat semuanya

    BalasPadam
  6. Aslkm...ben...

    alaaa comeinye qhalif jaga adik dia.. =)

    BalasPadam
  7. In Sha Allah Abg long le jadi abg yg baik utk adik dia :)

    BalasPadam
  8. ngam ho, big bro, qhaliff! ;)

    BalasPadam
  9. comel je dua2 ni.. bestnya bau baby :)

    BalasPadam
  10. salam. hee comel ja mereka ni :)

    BalasPadam
  11. Dah baik sgt n8 abg ben bila abg dah mula tunjuk keprihatinan dekat adik dan dah boleh ajak daddyvsembang sama dgn zahra. Alahaiiii, dua dua pun mesti membesar dgn baik. Comeyyy

    BalasPadam
  12. tahniah bro ben,cutenya baby.jangan abangnya picit adik sudah.

    BalasPadam
  13. hehe..gud boy..cmtu la jadi abang..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.