Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 16 Mei 2014

Dah boleh ngam !

 

Akhirnyaa ! Akhirnyaaa .. Qhaliff dah leh terima kehadiran adiknya malah dia pulak sekarang sibuk nak jaga ! Hahahahah .. Siap ajak aku duduk sebelah dia , borak ngan Zahra !

Si abang ni tampak lebih penyayang berbanding adiknya yang aku rasa leh tahan garangnya nanti .. Huhuhu.. Ini mesti ikut daddy dia punya perangai ni .. Perangai Qhaliff yang garang tapi dalam hati ada taman tu , bukan perangai mak dia.. Gabungan tuu.. Hahaha… Nak jugakkk tuuu ..

Hurmm… Camana pon , aku kena pantau woooo.. Risau gak ! Maklumlah , belum berakal memasing .. Heeee..

13 komen :

Atikah Sismoon berkata... [Reply to comment]

Selalu menunggu perkembangan qhaliff dan zahra.... :-)

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

hehehehe...abg long dh start cayang adik zahra eh...mcm tu la good boy..
abg long jg adik baik2 tau...nanti adik dh besar skit..dh leh jd kawan kuntau...hehehehe

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Assalammualaikum Zahra Nur Iman..alhamdulillah secomel namanya..abang Qhaliff jaga adik..terbaiklah..tapi hati hati abang ben..kena awasi sentiasa..hehe..lepas ni Qhaliff berselfie dengan adik ye..tak sabar nak tengok.. (,")v

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Abang long jaga adik baik-baik ye..

Wafi Remli berkata... [Reply to comment]

Semoga terus sihat semuanya

hayatunfadzila berkata... [Reply to comment]

Aslkm...ben...

alaaa comeinye qhalif jaga adik dia.. =)

Maria Hasun berkata... [Reply to comment]

In Sha Allah Abg long le jadi abg yg baik utk adik dia :)

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

ngam ho, big bro, qhaliff! ;)

athirah berkata... [Reply to comment]

comel je dua2 ni.. bestnya bau baby :)

Cik Itah@RRP berkata... [Reply to comment]

salam. hee comel ja mereka ni :)

baby comel berkata... [Reply to comment]

Dah baik sgt n8 abg ben bila abg dah mula tunjuk keprihatinan dekat adik dan dah boleh ajak daddyvsembang sama dgn zahra. Alahaiiii, dua dua pun mesti membesar dgn baik. Comeyyy

Rosniena berkata... [Reply to comment]

tahniah bro ben,cutenya baby.jangan abangnya picit adik sudah.

ecah khalili berkata... [Reply to comment]

hehe..gud boy..cmtu la jadi abang..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI