Di kala daddy keseorangan !

 

Serius , aku takde selera nak makan bila family aku jauh dari mata ! Huk , hukkkkk ..

 

Pagi pagi .. kekadang jer .. Kekadang tak makan .. Kalau ada selera , ke kedai mamak ..

Atau ..

Atau roti dengan susu kambing nutri goat ..

Kalau ada selera , gi makan nasi pataya dengan sup cendawan ..

Nak sedap sikit .. Mee goreng kambing .. Heeee ..

Kalau ada kawan kawan .. Joooommmm mee udang !!

Sedap kooo bila layan mee udang ..

Tapi.. nampak je berselera .. walhal , tak rasa apa pon bila makan semua ni .. Rindu sangat kat diorang .. huhuh..

Esok balik Kelantan !!!

6 ulasan:

  1. Cian Beben rindukan ank2 n wife..mlm nie tepon dorg wt 3G siap bole tgk muka memasing..hee..wlpn sdp xde rasa dh ea mknn tersebut..nmpk tersangat rindu disitu.. Wuwuwu..terasa sedih skli T_T

    Drive carefully esk Beben..smga slmt smpi ke Kelantan.. =)

    BalasPadam
  2. Kesian Ben.Sabar banyak2 ya Ben...

    BalasPadam
  3. Faham sgt prsaan tu. Heee.

    BalasPadam
  4. Huishh! nyum3x!... makanan tu mcm best giler.. rugi kalau tak makan.. heee

    Kalau bosan2 tu... jom singgah di butik online kedai indah. klik jea

    www.kedai-indah.blogspot.com

    Thank you

    BalasPadam
  5. Huishh! nyum3x!... makanan tu mcm best giler.. rugi kalau tak makan.. heee

    Kalau bosan2 tu... jom singgah di butik online kedai indah. klik jea

    www.kedai-indah.blogspot.com

    Thank you

    BalasPadam
  6. Huishh! nyum3x!... makanan tu mcm best giler.. rugi kalau tak makan.. heee

    Kalau bosan2 tu... jom singgah di butik online kedai indah. klik jea

    www.kedai-indah.blogspot.com

    Thank you

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009