Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 28 Mei 2014

Di kala daddy keseorangan !

 

Serius , aku takde selera nak makan bila family aku jauh dari mata ! Huk , hukkkkk ..

 

Pagi pagi .. kekadang jer .. Kekadang tak makan .. Kalau ada selera , ke kedai mamak ..

Atau ..

Atau roti dengan susu kambing nutri goat ..

Kalau ada selera , gi makan nasi pataya dengan sup cendawan ..

Nak sedap sikit .. Mee goreng kambing .. Heeee ..

Kalau ada kawan kawan .. Joooommmm mee udang !!

Sedap kooo bila layan mee udang ..

Tapi.. nampak je berselera .. walhal , tak rasa apa pon bila makan semua ni .. Rindu sangat kat diorang .. huhuh..

Esok balik Kelantan !!!

6 komen :

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Cian Beben rindukan ank2 n wife..mlm nie tepon dorg wt 3G siap bole tgk muka memasing..hee..wlpn sdp xde rasa dh ea mknn tersebut..nmpk tersangat rindu disitu.. Wuwuwu..terasa sedih skli T_T

Drive carefully esk Beben..smga slmt smpi ke Kelantan.. =)

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Kesian Ben.Sabar banyak2 ya Ben...

DYatie berkata... [Reply to comment]

Faham sgt prsaan tu. Heee.

fifahnazri @ owner Kedai indah berkata... [Reply to comment]

Huishh! nyum3x!... makanan tu mcm best giler.. rugi kalau tak makan.. heee

Kalau bosan2 tu... jom singgah di butik online kedai indah. klik jea

www.kedai-indah.blogspot.com

Thank you

fifahnazri @ owner Kedai indah berkata... [Reply to comment]

Huishh! nyum3x!... makanan tu mcm best giler.. rugi kalau tak makan.. heee

Kalau bosan2 tu... jom singgah di butik online kedai indah. klik jea

www.kedai-indah.blogspot.com

Thank you

fifahnazri @ owner Kedai indah berkata... [Reply to comment]

Huishh! nyum3x!... makanan tu mcm best giler.. rugi kalau tak makan.. heee

Kalau bosan2 tu... jom singgah di butik online kedai indah. klik jea

www.kedai-indah.blogspot.com

Thank you

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI