Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 10 Mei 2014

Gambar adik Qhaliff …

 

Ramai laa mintak nak tengok ! Perghh.. Jangan kata korang nak tengok , aku ni gatal giler tangan nak upload ! Bukan laa nak mintak pujian tapi nak berkongsi kegembiraan gitu.. Maklumlah , ramai mak pak angkat dia di FB ni.. Haaaaa ..

Untuk lepaskan kerinduan terlebih dahulu .. aku up la part comey dia .. heee .. Part lain , tunggu lain minggu la yer .. hee..

Photo

Photo: Kaki Zahra ..

Nampak cam tinggi dari aku dan lebih cerah dari bapak dia ni ! Huhhhh….

25 komen :

rinduan citarasa berkata... [Reply to comment]

zahra.......

tetap sabar.
xapa. pejam celik abis pantang baru upload ya ben

Kak Tie berkata... [Reply to comment]

adusss....mana fotonya

Mikah Lurima berkata... [Reply to comment]

Dah lama tak ke sini. Alhamdulillah... tahniah, bro!

Mikah Lurima berkata... [Reply to comment]

Dah lama tak ke sini. Alhamdulillah... tahniah, bro!

kha berkata... [Reply to comment]

Panjangnya jari kaki dia.... :)

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Bukan macam tinggi dah Ben. Memang tinggi orangnya kelak.

Yatie berkata... [Reply to comment]

waduhhhh tngk jari ngan kaki je pun dah buat geram....terbayang kecomelan baby Zahra..

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Memang tinggi zahra ni..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Sebahagian dah nampak comel tak penuh lagi ...
Semua baby comel dan cute masa kecik2 nie..

Cik Ayu berkata... [Reply to comment]

Comelnyee tangan dan kaki zahra ;)

Ubj Jahan berkata... [Reply to comment]

Cutenyer jari jemari zahra.. xpe bang ben take ur time lah to upload gmbarnye.

hana syafiah berkata... [Reply to comment]

Comelnya.... please abg ben...nk tgk picture zahra

Nani berkata... [Reply to comment]

alaaaa...nampak tangan dan kaki ajer...comel....comelll...

Ieka Farhana berkata... [Reply to comment]

tertunggu gamba zahra ..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Masa akan berlalu begitu pantas..insyaallah tiba masanya kami dapat juga melihat gambar zahra nur iman..iman ibu sendiri mendidik kita untuk bersabar..demi kebaikkan bersama..qhaliff jaga ibu dan adik ye..lepas ni daddy belanja mandi kat kolam renang.. :)

siti zaleha nasir berkata... [Reply to comment]

ayyaa..buat suspen la pulak..huhu

Shida Radzuan berkata... [Reply to comment]

yg pasti comel mcm qalif hehee..

Nurzaliza Mohd Ali berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben.. ;)

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

i'm waiting.. he3..

sophiea yoshiki berkata... [Reply to comment]

Huh...tak sabar nak tunggu minggu dpn....

Mastura Muhamad berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah..
tahniah kpd anda..
baby mmg anugerah yg sgt2 cute..

Lisa berkata... [Reply to comment]

Saya masih blh sabar menanti...xper tunggu habis pantang..

Lisa berkata... [Reply to comment]

No problem...still sabar menanti ....slmt berpantang

Lisa berkata... [Reply to comment]

Saya masih blh sabar menanti...xper tunggu habis pantang..

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

alhai adakah muaknyer sebijik macam qhalif..hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI