Gambar adik Qhaliff …

 

Ramai laa mintak nak tengok ! Perghh.. Jangan kata korang nak tengok , aku ni gatal giler tangan nak upload ! Bukan laa nak mintak pujian tapi nak berkongsi kegembiraan gitu.. Maklumlah , ramai mak pak angkat dia di FB ni.. Haaaaa ..

Untuk lepaskan kerinduan terlebih dahulu .. aku up la part comey dia .. heee .. Part lain , tunggu lain minggu la yer .. hee..

Photo

Photo: Kaki Zahra ..

Nampak cam tinggi dari aku dan lebih cerah dari bapak dia ni ! Huhhhh….

25 ulasan:

  1. zahra.......

    tetap sabar.
    xapa. pejam celik abis pantang baru upload ya ben

    BalasPadam
  2. Dah lama tak ke sini. Alhamdulillah... tahniah, bro!

    BalasPadam
  3. Dah lama tak ke sini. Alhamdulillah... tahniah, bro!

    BalasPadam
  4. Panjangnya jari kaki dia.... :)

    BalasPadam
  5. Bukan macam tinggi dah Ben. Memang tinggi orangnya kelak.

    BalasPadam
  6. waduhhhh tngk jari ngan kaki je pun dah buat geram....terbayang kecomelan baby Zahra..

    BalasPadam
  7. Sebahagian dah nampak comel tak penuh lagi ...
    Semua baby comel dan cute masa kecik2 nie..

    BalasPadam
  8. Comelnyee tangan dan kaki zahra ;)

    BalasPadam
  9. Cutenyer jari jemari zahra.. xpe bang ben take ur time lah to upload gmbarnye.

    BalasPadam
  10. Comelnya.... please abg ben...nk tgk picture zahra

    BalasPadam
  11. alaaaa...nampak tangan dan kaki ajer...comel....comelll...

    BalasPadam
  12. Masa akan berlalu begitu pantas..insyaallah tiba masanya kami dapat juga melihat gambar zahra nur iman..iman ibu sendiri mendidik kita untuk bersabar..demi kebaikkan bersama..qhaliff jaga ibu dan adik ye..lepas ni daddy belanja mandi kat kolam renang.. :)

    BalasPadam
  13. ayyaa..buat suspen la pulak..huhu

    BalasPadam
  14. yg pasti comel mcm qalif hehee..

    BalasPadam
  15. Huh...tak sabar nak tunggu minggu dpn....

    BalasPadam
  16. alhamdulillah..
    tahniah kpd anda..
    baby mmg anugerah yg sgt2 cute..

    BalasPadam
  17. Saya masih blh sabar menanti...xper tunggu habis pantang..

    BalasPadam
  18. No problem...still sabar menanti ....slmt berpantang

    BalasPadam
  19. Saya masih blh sabar menanti...xper tunggu habis pantang..

    BalasPadam
  20. alhai adakah muaknyer sebijik macam qhalif..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI