Kena pantau Qhaliff ..



Aah.. dia sayang sgt dah adik dia ni .. Wife cerita , kalau dia terjaga malam .. dia akan gi peluk cium Zahra .. huhu.. Ni pom sibuk nak dukung dah !!  Bahaya .. bahaya.. Awak kecik lg Qhaliff oiiii..

Daddy kena simpan gambar ni .. Nanti besar besar , kalau asyik bertekak .. daddy tunjuk gambar ni.. hurm..

Ingat lagi aku masa kecik dulu.. aku laa yg dok hayun buaian adik perempuan aku.. hurmm..

9 ulasan:

  1. aduhai.... terharu tengok kasih sayang Qhaliff pada Zara....

    BalasPadam
  2. Kasih sayang seorang abang.. :)
    Bestnyer ade abang..
    Qhaliff jd abg yg baik pd adik Zahra ye dear..

    Nnt Zahra besar cket n bdn dh tegap bole la kasi Qhaliff riba tp kna ade ngn dia msa tu..besar dh Qhaliff.. Dlu kecik je lg..now ade adk dh.. Kejap je an..

    BalasPadam
  3. So sweettttt....tachinggg...hahahha

    BalasPadam
  4. Alolololo...sayang sayang geram ni..betul kena peka sentiasa..

    BalasPadam
  5. Alaaa...comel je Qhaliff syg adik die.. Jadi abg yg baik tau qhaliff. Jage adik tu baik2

    BalasPadam
  6. alahai, sweetnyer abang sayang adik..teringat kawan CN, anak dia yang sulung umur 3 tahun dukung adik dia yang baru 2 minggu sbb si adik menangis, fuh ! darah naik ke kepala mak dia..hehe

    BalasPadam
  7. Air yg dicincang tak kan putus. Qhalif jd abg yg baik OK? :)

    BalasPadam
  8. Sasanya tangan Qhalif. separuh muka Zahra.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI