Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 27 Mei 2014

Kena pantau Qhaliff ..



Aah.. dia sayang sgt dah adik dia ni .. Wife cerita , kalau dia terjaga malam .. dia akan gi peluk cium Zahra .. huhu.. Ni pom sibuk nak dukung dah !!  Bahaya .. bahaya.. Awak kecik lg Qhaliff oiiii..

Daddy kena simpan gambar ni .. Nanti besar besar , kalau asyik bertekak .. daddy tunjuk gambar ni.. hurm..

Ingat lagi aku masa kecik dulu.. aku laa yg dok hayun buaian adik perempuan aku.. hurmm..

9 komen :

Sharifah Anggerik berkata... [Reply to comment]

aduhai.... terharu tengok kasih sayang Qhaliff pada Zara....

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Kasih sayang seorang abang.. :)
Bestnyer ade abang..
Qhaliff jd abg yg baik pd adik Zahra ye dear..

Nnt Zahra besar cket n bdn dh tegap bole la kasi Qhaliff riba tp kna ade ngn dia msa tu..besar dh Qhaliff.. Dlu kecik je lg..now ade adk dh.. Kejap je an..

wawalofa berkata... [Reply to comment]

So sweettttt....tachinggg...hahahha

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alolololo...sayang sayang geram ni..betul kena peka sentiasa..

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Alaaa...comel je Qhaliff syg adik die.. Jadi abg yg baik tau qhaliff. Jage adik tu baik2

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

alahai, sweetnyer abang sayang adik..teringat kawan CN, anak dia yang sulung umur 3 tahun dukung adik dia yang baru 2 minggu sbb si adik menangis, fuh ! darah naik ke kepala mak dia..hehe

asha hana berkata... [Reply to comment]

Air yg dicincang tak kan putus. Qhalif jd abg yg baik OK? :)

Carlos Seira berkata... [Reply to comment]

Sasanya tangan Qhalif. separuh muka Zahra.

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

syahdu tengok gambar2 ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI